The Foundation -pelilaajennus tarjoaa kriitikoiden ylistämän Controlin pelaajille lisää yliluonnollista toimintaa

Remedy Entertainment ja 505 Games kutsuvat pelaajat The Oldest Housen syvyyksiin

Vuoden parhaana pelinä useasti palkittu Control tarjoaa lisää sykähdyttäviä ja yliluonnollisia elämyksiä Remedyn kehittämän pelin ensimmäisen laajennuksen, The Foundationin muodossa.

PlayStation 4 ja PC-alustoilla nyt saatavilla oleva The Foundation vie pelaajat The Oldest House -rakennuksen historian syvyyksiin. Pelin päähenkilö Jesse hälyytetään salaperäisen Boardin toimesta tutkimaan tapahtumia rakennuksen perustassa. Mysteerinen Monolith-rakennelma on vaurioitunut ja Astral Plane -ulottuvuus vuotaa perustuksiin. Jos Jesse ei kykene pysäyttämään vuotoa, on The Oldest House ja sen mukana koko Bureau of Control vaarassa joutua tämän läpitunkevasti leviävän ulottuvuuden tuhoamaksi.

Control PlayStation 4 Digital Deluxe -version omistajat saavat The Foundation -laajennuksen automaattisesti. Pelaajat jotka omistavat pelin PlayStation 4 -perusversion tai PC-version Epic Games Storessa voivat ostaa laajennuksen pakettina, joka sisältää sekä The Foundationin että myöhemmin tänä kesänä julkaistavan AWE-laajennuksen. Laajennukset ovat ostettavissa myös yksitellen PlayStation 4 ja PC-alustoille. The Foundation avautuu pelattavaksi, kun pelaaja on suorittanut pelin päätarinan loppuun.

Kaikkien alustojen Control-pelaajille on saatavilla ilmainen päivitys, joka sisältää selkeämmän kartan, uuden Shield Rush -kyvyn ja uudistetun käyttöliittymän kykyjen hallintaan, sekä monia muita parannuksia pelin toimivuuteen. PC-pelaajat voivat kokea erikoistehosteistaan ja visuaalisuudestaan palkitun Controlin aikaisempaa korkeammissa resoluutiossa NVIDIA DLSS 2.0-teknologian avulla. DLSS 2.0 on uusi ja paranneltu RTX Tensor Core -laitteistopohjainen teknologia, joka parantaa ruudunpäivitysnopeuksia, tuottaen kauniita ja tarkkoja kuvia.

Äänimaailmastaan palkitun Controlin musiikkia on nyt kuunneltavissa digitaalisissa suorapalveluissa Apple Music, Spotify, Deezer ja Tidal, sekä ostettavissa digitaalisesti iTunes- ja Amazon Music -palveluista.

Pelin kehittänyt Remedy ja sen julkaisija 505 Games saavuttivat Controlin julkaisun myötä kriitikoiden suosion. Lisäksi Control on palkittu maailmanlaajuisesti vuoden parhaana pelinä yli 20 kriitikon toimesta. Yhtiöt ovat saaneet tunnustuksia ja kunniamainintoja Controliin liittyen lukuisilta arvovaltaisilta järjestöiltä ja viihdealan palkintogaaloista.

AIAS palkitsi pelin neljässä kategoriassa vuoden 2020 D.I.C.E. Awards -gaalassa, lisäksi Control vastaanotti Game Developers Choice -palkinnon kolmesta kategoriasta. SXSW Gaming Awards palkitsi Controlin pelisuunnittelusta, Game Awards pelin ulkoasusta ja The Golden Joystick’s kriitikoiden valintana. Control saavutti historialliset 11 ehdokkuutta vuoden 2020 BAFTA Game Awards -tapahtumassa, mikä on ennätysmäärä videopelin saamia ehdokkuuksia koko British Academyn historiassa.

The Foundation -laajennus tulee saataville Xbox One -alustoille maailmanlaajuisesti tiistaina 25. kesäkuuta.

Control on nyt saatavilla PC, PlayStation 4 ja Xbox One -alustoille. Lisätietoja ja tuoreimpia tietoja Controlista on saatavilla osoitteessa www.controlgame.com.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories