Telia potkaisee käyntiin e-jalkapallon yhdessä Palloliiton kanssa

Telia ja Suomen Palloliitto järjestävät Assembly Winter -tapahtumassa ensimmäisen merkittävän e-jalkapallotapahtuman Suomessa. FIFA 19 Finnish Championship -turnaus mitellään Helsingin Messukeskuksessa 1. helmikuuta. Turnaus on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille.

”Haluamme tehdä Suomesta maailman johtavan e-urheilumaan, jossa lajin harrastaminen on hyväksyttyä ja kilpapelaaminen maailman päälavoilla mahdollista. Tuemme tähtien nousua maailmankartalle kilpapelaamisen puolella, mutta kannustamme myös harrastelijoita pelaamaan yhdessä. On mahtavaa, että pääsemme yhdessä Palloliiton kanssa toteuttamaan kovan luokan FIFA-turnausta”, kertoo Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

E-jalkapallon maanjoukkuetoiminta käynnistyy

Suomen Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis kertoo, että Assembly Winterissä pelattavassa FIFA 19 Finnish Championship -turnauksessa kartoitetaan potentiaalisia e-jalkapallomaajoukkueen pelaajia. Kyseessä on Suomen suurin FIFA-turnaus.

”Olemme perustamassa samassa yhteydessä e-jalkapallomaajoukkueen, joten turnaus toimii osana toiminnan käynnistämistä. Olemme innolla mukana tutustumassa lajiin. On hienoa, että tukenamme on kokenut kumppani”, Varis kertoo.

Ilmoittautuminen turnaukseen on jo alkanut ja päättyy lauantaina 12. tammikuuta. Nettikarsinnat pelataan 14.-21. tammikuuta ja ovat avoimet kaikille vähintään 16 vuotta täyttäneille. Karsinnoista jatkoon etenee 24 pelaajaa. Kahdeksan kotimaista huippupelaajaa saa suoran kutsun järjestäjiltä finaalitapahtumaan.

Tapahtumassa kaikki pelit pelataan PlayStation 4 -pelikonsoleilla. 32 pelaajan finaalissa tavoitellaan 5 000 euron palkintopottia. 

 
Lue lisätiedot karsinnoista: nhlgamer.com/palloliitto


Viimeisimmät artikkelit

Related Stories