Team Vitalitylle 15,5 miljoonaa dollaria

Team Vitality avasi Euroopan päätoimistonsa Pariisiin, 10 700 neliöjalan toimistoja ja pelialueita sekä kauppa. Organisaatio kertoi samalla myös saaneena 15,5 miljoonan dollarin eli 14 miljoonan euron sjoituksen yrittäjä Tej Kohlin Rewired GG säätiöltä.
Raha tullaan käyttämään organisaation kansainväliseen kasvuun sekä valmentajien ja muiden pelaajien tukihenkilöiden palkkaukseen ja koulutukseen.
V.Hive jolla uutta tilaa kutsutaan sisältää siis myös kaikille avoimen pelitilan, kahvilan ja liikkeen, josta voi ostaa Team Vitalityn tuotteita. Tiloissa on mahdollisuus täysimääräisen kansainvälisen pelitapahtuman järjesteämiselle ja vaikka erilaisten konferenssien ja muiden tapahtumien paikaksi.
Tiloissa on 27 pelipaikkaa, joita on mahdollista vuokrata oman tiimin koulutustarpeisiin.

Organisaation toimitusjohtjaa Nicolar Maurer kertoo tämän paikan toimivan esimerkkinä tuleville Vitalyn tiloille. Joukkue on ranskalainen ja V.Hive täysin brändin oman tyylin mukainen. Tiloissa tullaan Maurerin mukaan järjestämään paljon peleihin ja pelaamiseen liittyviä tapahtumia, pieniä ja isompia.

Vitaliyn Fabien Devede kertoo että V.Hiveen on mahdollista ostaa jatkossa jäsenyys, jonka kautta on mahdollisuus päästä tiloihin pelaamaan sekä mahdollisuus saada etukäteen tietoa mahdollisista Team Vitality tapahtumista, tuotteista sekä erikoiseduista.

Vitality CS:GO
Vitality: Rocket League
Vitality: League of Legends

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories