Syvennä pelikokemusta HP OMEN- ja Pavilion Gaming -uutuuksilla

HP on julkistanut uusia OMEN-ohjelmistoja ja -palveluja sekä laitteita ja lisävarusteita OMEN- ja Pavilion Gaming -mallistoihin Gamescom 2019 -messuilla Kölnissä.

OMEN Command Center on pelaajan keskus, jonka kautta on helppo hallita ja seurata omaa pelaamista, ja se on saatavilla kaikille Windows 10 -koneille Windows Storen kautta. Uusiin ominaisuuksiin kuuluvat:

  • Coaching on tekoälypohjainen (perustuu Mobalyticsiin) työkalu, joka analysoi peliä ja tarjoaa tietoa pelaajan heikkouksista ja vahvuuksista oman pelin parantamiseen. Saatavilla OMEN-koneisiin aluksi League of Legends -tuella, lisää tuettuja pelejä on tulossa myöhemmin.
  • My Games tekee laitteiden ja pelikirjastojen hallitsemisesta helppoa tarjoamalla pääsyn kaikkiin peleihin yhden keskuksen kautta. Ominaisuus seuraa pelaamista reaaliajassa ja tarjoaa tietoa muun muassa siitä, kuinka monta tuntia mitäkin peliä on pelattu.
  • Profiles-ominaisuuden ansiosta voi luoda omia profiileja tunnelman tai pelin mukaan. Profiileja voi tehdä OMEN-tietokoneiden lisäksi OMEN Sequencer -näppäimistölle ja OMEN Photon -hiirelle.

OMEN X 27 on upea pelinäyttö Quad HD -resoluutiolla (2560 x 1440) HDR-laajasävykuvalla ja 90-prosenttisella DCI P3 -väriavaruudella. Virkistystaajuus on huikeat 240 Hz ja vasteaika 1 ms. AMDRadeonFreeSync™ 2 HDR pitää huolen siitä, ettei kuva repeile HDR-asetuksellakaan. Edistynyt tekniikka on viimeistelty tyylikkäällä muotoilulla erityisen ohuine kehyksineen, säädettävine metallijalkoineen ja tunnelmavaloineen, joita voi ohjata OMEN Command Centerin kautta. Saatavilla lokakuussa, alkaen 759 €.

OMEN Mindframe Prime -kuulokkeet jäähdyttävät korvia FrostCap-tekniikalla, joka perustuu uuteen grafiittiseen lämmönjakelijaan. C-Media Xearin™ 7.1-surroundääni luo todentuntuisen tilavaikutelman, joten äänen perusteella on helppo hahmottaa pelin maailmaa ja taistelijoiden liikkeitä. Ympäristön melua vaimentava ENC-mikrofoni estää ulkopuolisten äänten sekoittumisen oman puheen joukkoon, joten pelaajan ääni kuuluu muille tiimin jäsenille selkeästi. OMEN Command Centeristä löytyvä OMEN Audio Lab antaa säätömahdollisuuksia 10-kaistaisella taajuuskorjaimella, josta löytyy paljon myös valmiita asetuksia, volyyminsäädön kustomointi sekä surroundäänen ja mikrofonin vastamelun pois/päällekytkentä. Saatavilla elokuussa, alkaen 199,99 €.

OMEN Encoder -näppäimistö on saatavilla joko Cherry MX Red- tai Cherry MX Brown -kytkimillä. Mekaaninen näppäimistö on pelaajan unelma uskomattoman nopeilla, tarkoilla ja hiljaisilla kytkimillään. Anti-ghosting-ominaisuus varmistaa, että myös yhtäaikaiset painallukset rekisteröityvät varmasti, ja n-key rollover mahdollistaa vaikka näppäimistön jokaisen näppäimen painamisen samanaikaisesti. Nämä yhdessä OMEN Command Centerin tarjoamien ominaisuuksien kanssa tekevät Encoderista voittajan valinnan! Saatavilla lokakuussa, alkaen 139,99 €.

OMEN Transceptor -laukkumallisto täydentyy: OMEN Transceptor 17.3” Duffel Bag, OMEN Transceptor 15” Rolltop Backpack ja OMEN Transceptor 15” Backpack tarjoavat valinnanvaraa reissaavalle pelaajalle. OMEN Transceptor Headset Case on suunniteltu uusia OMEN Mindframe Prime -kuulokkeita varten. Alkaen 49,99 €.

Pavilion Gaming Desktop on rakentelijan toivekone, joka sisältää kolme laajennuspaikkaa tallennustilalle, ja myös muisti, näytönohjain, verkkokortti ja wifi-kortti ovat vaihdettavissa itse. Prosessoriksi voi valita 9. sukupolven Intel i7:n tai 3. sukupolven AMD Ryzen™ 7:n, molemmat 8 ytimellä. Näytönohjaimissa valinnanvaraa on jopa NVIDIA® GeForce® RTX 2070:n ja uusimman RTX 2060 SUPERin™ muodossa. Muistikapasiteetti 32 GB DDR4 riittää uusimpiin peleihin ja vaativiin graafisiin töihin. Alkaen 599 € (AMD-versio) ja 649 € (Intel-versio).         

Pavilion Gaming 15 on HP:n ensimmäinen AMD-pohjainen pelikannettava. Näyttävän kulmikkaaseen kannettavaan voi valita Ryzen™ 7 -prosessorin, NVIDIA® GeForce® GTX 1660Ti Max-Q-näytönohjaimen ja 144Hz:n tai 60Hz:n 1080p-resoluution näytön. Kaksoistuuletin, leveä takatuuletusritilä ja tavallista suuremmat ilma-aukot maksimoivat jäähdytyksen pitäen suorituskyvyn optimaalisena. Uusi Pavilion Gaming 15 on täydellinen ratkaisu sekä tuntien pelisessioihin että raskaaseen sisällöntuottamiseen. Gigabittinopeuksia tukeva Wi-Fi 5 -mahdollisuus tekee niin työskentelystä kuin vapaa-ajastakin hauskaa ja sujuvaa. Saatavilla lokakuussa, alkaen 899 €.

Pavilion Gaming Keyboard 800 on mekaaninen näppäimistö, joka on varustettu hiljaisilla ja tarkoilla punaisilla kytkimillä, joissa on anti-ghosting ja n-key rollover, irrotettava rannetuki sekä neljäosainen LED-valaistus. Alkaen 99,99 €.

HP 22x ja HP 24x -pelinäyttöjen ominaisuuksiin kuuluvat 144 Hz:n virkistystaajuus, 1 millisekunnin vasteaika, AMD Radeon™ FreeSync™, laadukkaat integroidut kaiuttimet ja säädettävät jalat. HP 24x on G-SYNC®-yhteensopiva, ja sen mikroviistetyt reunat tekevät pelaamisesta immersiivisen kokemuksen. HP 22x saatavilla syyskuussa, alkaen 229 €, HP 24x saatavilla syyskuussa, alkaen 279 €.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories