Langaton RIG 700 peliheadset nostaa keveyden käsitteen uudelle tasolle

RIG 700 -sarja debytoi yhtenä markkinoiden kevyimmistä peliheadseteistä. Voit pelata tuntikausia langattomasti – väsymättä ja rajattomasti viihtyen. 

Plantronics Inc., kansainvälinen viestintäyhtiö, joka mahdollistaa merkitykselliset ihmiskohtaamiset sekä yhteistyön, tiedotti 20. elokuuta Gamesconissa lisäävänsä langattomat RIG 700 -sarjan headsetit palkittuun RIG -pelituotesarjaansa. 

RIG -pelituotesarjan uusin lisäys mahdollistaa kestävän, tarkan ja erittäin kevyen langattoman pelikokemuksen. Jopa 12 tuntia kestävän akun ansiosta headset sopii mainiosti koko yön kestävään pelisessioon tai intensiiviseen e-urheiluun. RIG 700 -sarjan headsetit ovat nyt saatavilla PlayStationille (HS) sekä Windows PC:lle (HD). 

Headsettejä on saatavilla useissa eri väreissä sekä printeissä. Headsetit on varustettu helppokäyttöisesti korvakuulokkeeseen sijoitetulla game/chat -volyymisäätimellä, jotta pelaaja voi säätää juuri itselleen sopivat audiotasot. RIG 700 HD -headsetissä on mukana Windows Sonic surround-sound -ominaisuus, joka tehostaa peliääniä juuri siten kuin pelin tekijät ovat tarkoittaneet – tarjoten näin kilpailuedun. 

“Äärimmäisen keveyden tarjoama mukavuus sekä langattomuus ovat kaksi tärkeintä ominaisuutta, joita pelaajat suosikkiheadseteissään arvostavat. Tämä viesti toistuu kentällä jatkuvasti”, sanoo Polyn Global Director of Marketing and Business Development Corey Rosemond. “RIG 700 -sarja ei pelkästään vastaa näihin tarpeisiin vaan tarjoaa myös e-urheilijoille sitä äänten tarkkuutta, jota he kaipaavat sekä kestävyyttä, jota voittoputken kasvattamiseen ja peliin uppoutumiseen tarvitaan.”

RIG 700 -sarja, saatavana HS ja HD -malleina, sisältää suorituskykyä parantavia ominaisuuksia kuten:

  • Game/Chat volyymisäädin: Enää vaihtoehdot eivät ole vain “liian kovaa” ja “liian hiljaa”. Valitse paras äänten tasapaino juuri sinun pelityylillesi.  
  • Säädettävä Mic Monitoring: Kuule täsmälleen se mitä tiimisikin, jotta huudatte vain silloin, kun voitatte. 
  • Jopa 9 metrin langaton kattavuus: Voit ottaa etäisyyttä peliin ja pysyä silti mukana keskustelussa luotettavan langattoman audioyhteyden kautta RIG 700 headsettiä ja langatonta tukiasemaa käyttämällä.  
  • 40 mm ohjaimet bassoputkilla: Korkealaatuista, full-range audiota merkittävällä bassorekisterillä ja tarkalla keskirekisterillä, korkeataajuuksisia yksityiskohtia ja äänentarkkuutta varten.  
  • Irrotettava melunvaimennusmikrofoni: Varmista, että tiimisi kuulee pelikeskustelusi selvästi ja irrota mikrofoni helposti yksinpelaamista varten. 

“IDC:n vuonna 2019 toteuttama tutkimus paljasti, että kovan linjan pelaajat pelaavat enemmän kuin 15 tuntia viikossa”, sanoo IDC:n Research Director of Gaming and VR/AR Lewis Ward. “Se tarkoittaa, että headsettien mukavuus ja kevyt suunnittelu sekä huipputason äänenlaatu voivat olla ratkaisevia tekijöitä pelaajien keskittymisen, jaksamisen ja kilpailuetujen kannalta.”

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories