Suomalaisille Dota 2- pelaajalle kultaa !

Team Liquid voitti Macaossa pelatun MDL Macau 2019 turnauksen, jossa mukana oli suomalainen Lasse “Matumbaman” Urpalainen”.

Team Liquid nappasi itselleen huimat 135 000 dollaria eli noin 119,000 euroa. Toiseksi tullut Evil Geniuses kuittasi itselleen n. 53,000 euroa.

Kolmanneksi sijoittui Virtus.Pro, joka sai turnauksesta itselleen noin. 33,000 euroa ja neljänneksi sijoittunut Newbee sai noin. 20,000 euroa.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories

1 Comment

  1. […] Dota 2 piti juuri yhdeksännet kansainväliset mestaruuskisansa ja CS:GO areenoilla on taisteltu jo yli vuosikymmen. Tai entäpä Magic: The Gathering peli vietti juuri 25.vuotis synttäreitään ja vaikkei se aivan tähän genreen kuulu, on se toimiva esimerkki pelistä, joka elää edelleen ja voi hyvin. Entäpä sitten League of Legends, maailman pelatuin ja seuratuin eSports laji – yhä vieläkin, vaikka takana yhdeksän MM-turnausta, se kasvaa vuosi vuodelta suuremmaksi. Ja juuri tänä vuonna sen MM-finaali Pariisin AccorHotellin Areena myytiin loppuun eli firnaalia oli katsomassa 15 000 katsojaa! Itseasiassa LoL kasvoi 22% tänä vuonna niin Twitchin kuin YouTuben katsojamäärissä! […]

Leave A Reply

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.