Samsung Galaxy S10, S10+ ja S10e saapuvat kauppoihin

Samsungin Galaxy S -malliston kymmenvuotista taivalta juhlistettiin Unpackedissa helmikuussa, ja samalla esiteltiin Galaxy S10, S10+ ja S10e -älypuhelimet. Galaxy S10 -sarjassa on uusi Dynamic AMOLED -näyttö, seuraavan sukupolven kamera sekä älykäs suorituskyvynhallinta, joka mahdollistaa riittoisan akkukeston ja optimoidun suorityskyvyn.

– Älypuhelin on useimmille meistä erittäin tärkeä ja henkilökohtainen apuväline, jossa suorituskyky, ominaisuudet, laatu ja erityisesti design ovat merkittävässä roolissa. Olemme onnistuneet erinomaisesti vakuuttamaan suomalaiset, sillä uuden Samsung Galaxy S10 -tuoteperheen ennakkotilaukset ovat ylittäneet kaikki odotuksemme. Erityisesti malliston edistyneimmän huippuversion, eli 12 Gt:n RAM-muistilla ja 1 Tt:n tallennustilalla varustetun Galaxy S10+:n, ennakkomyyntiluvut lupaavat erittäin hyvää S10-tuoteperheen menestykselle Suomessa. Älypuhelimiin panostetaan ja niihin ollaan edelleen valmiita investoimaan, varsinkin kun kokonaisuus on viimeisen päälle kunnossa, kertoo Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Näyttö biometrisellä tunnistuksella

Galaxy S10:ssä on Dynamic AMOLED -paneelia hyödyntävä Infinity-O-näyttö, jonka ansiosta käyttäjät voivat nauttia suurimmasta mahdollisesta näyttöalasta pienimmillä mahdollisilla häiriöillä. Uudessa näytössä on myös sisäänrakennettu ultraääneen perustuva sormenjälkilukija, joka tunnistaa käyttäjän fyysisen sormenjäljen muodot kolmiulotteisesti ja parantaa näin tietoturvaa. Dynamic AMOLED -näyttö vähentää sinisen valon määrää ilman suotimia. Galaxy S10 ja Galaxy S10+ ovat huomisesta alkaen saatavana väreissä Prism White ja Prism Black. Galaxy S10e:n värivaihtoehdot ovat Prism White, Prism Black ja Prism Green. Galaxy S10+ 1 Tt -malli tulee myyntiin uudella premium-luokan materiaalilla Ceramic Black.

Älykäs kamera ammattilaistason kuviin

Galaxy S10:ssä on ammattilaistason kamera, jonka aiempaa laajempi linssivalikoima sopii kaikkiin tilanteisiin. Ultralaajakulmalinssissä on 123 asteen näkymä, joka vastaa ihmissilmän näköaluetta ja joka sopii erityisesti näyttäviin maisemakuviin. Lisäksi käyttäjät voivat nauhoittaa HDR10+-videota hyödyntäen uutta vakautusjärjestelmää, joka yhdistää optisen ja digitaalisen kuvanvakautuksen.

Live Focus taas mahdollistaa vaikuttavamman syväterävyyden selfie-kuvissa, ja Galaxy S10+:n etukamera tarjoaakin markkinoiden parasta selfie-laatua. Artistic Live Focus laajentaa mahdollisuuksia, joten käyttäjät voivat valita kolmesta erilaisesta efektistä luodakseen ainutkertaisia kuvia, ja kamerasovellukseen sisäänrakennettu Instagram-ominaisuus tekee laadukkaiden kuvien sekä videoiden julkaisemisesta helppoa.

Monipuolisen linssivalikoiman ohella Galaxy S10:n kamera on älykkäämpi kuin koskaan. Uusittu kamerajärjestelmä voi tunnistaa jopa 30 erilaista kuvatilannetta ja optimoida kuva-asetuksia kohteen mukaan. Käyttäjät saavat siis ammattilaistason valokuvia ilman tarvetta turvautua manuaaliasetuksiin. Shot Suggestion -toiminto auttaa ottamaan parempia kuvia ehdottamalla toimenpiteitä, jos esimerkiksi maisema on vinossa. Super Slow-mo -hidastuskuvausta on myös parannettu ja käyttäjät voivat nyt kuvata kaksi kertaa aiempaa pidempiä hidastusvideoita.

Galaxy S10 -sarjan kamerat

Galaxy S10 – Kolme takakameraa: 16 MP ultralaajakulmalinssi (123 astetta), 12 MP -laajakulmalinssi (77 astetta) Dual Aperture -aukolla ja Dual Pixel -tarkennuksella, sekä 12 MP telelinssi (45 astetta). Yksi etukamera: 10 MP Dual Pixel.

Galaxy S10+ –Kolme takakameraa: 16 MP -ultralaajakulmalinssi (123 astetta), 12 MP laajakulmalinssi (77 astetta) Dual Aperture -aukolla ja Dual Pixel tarkennuksella, sekä 12 MP telelinssi (45 astetta).Kaksi etukameraa: 10 MP Dual Pixel ja 8 MP syvyyskamera.

Galaxy S10e – Kaksi takakameraa: 12 MP laajakulmalinssi (77 astetta) Dual Aperture -aukolla ja Dual Pixel -tarkennuksella sekä 12 MP telelinssi (45 astetta). Yksi etukamera: 10 MP Dual Pixel.

Suuremman akun ja hoikemman muotoilun lisäksi Galaxy S10 on varustettu tekoälytoiminnoilla, joiden avulla laite oppii omistajansa käyttötavat ja optimoi sovelluksia sekä toimintoja akkukeston parantamiseksi. Mukana on myös, ensimmäistä kertaa Samsung-puhelimessa, langaton virranjako. S10-käyttäjät voivat siis ladata muita yhteensopivia puhelimia, älykelloa tai langattomia Galaxy Buds -kuulokkeita asettamalla laitteen Galaxy S10:n takakuorelle.

Galaxy S10, Galaxy S10+ ja Galaxy S10e -puhelinten myynti on alkanut ja ne löytyvät kaupoista 8. maaliskuuta alkaen. Suositushinnat ovat 949 € Galaxy S10:lle, 799 € Galaxy S10e:lle, 1049 € Galaxy S10+ 128 Gt:lle ja 1679 € Galaxy S10+ 1 Tt:lle.

Tekniset tiedot ja muuta lisätietoa löydät osoitteista:
http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy tai www.samsung.com/galaxy.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories