Remedy Entertainment sopimukseen kahden pelin monialustajulkaisusta

Remedy Entertainment – vuoden pelinä moninkertaisesti palkitun Controlin kehittäjä – on solminut EPIC GAMESIN kanssa julkaisusopimukset Remedyn seuraavalle kahdelle julkistamattomalle pelille. Sopimusten mukaan julkaisija rahoittaa pelien kehityskulut täysin ja Remedy on oikeutettu 50 % osuuteen pelien nettomyyntituloista. Remedy myös säilyttää pelien immateriaalioikeudet.

Ensimmäinen projekti on jo esituotannossa oleva, useammalle alustalle julkaistava suuren kokoluokan peli, josta yhtiö on aikaisemmin puhunut julkistamattomana kolmantena projektina. Toinen, pienemmän kokoluokan projekti pohjautuu samaan pelisarjaan. Molemmissa projekteissa käytetään Remedyn omaa Northlight-pelimoottoria ja pelinkehitystyökaluja.

Lisätietoja julkaisusopimuksista on luvassa tänään myöhemmin lehdistötiedotteena. Yhteistyö julkaisijan kanssa on osa Remedyn strategiaa, jossa yhtiön tavoitteena on luoda ja kehittää omia pelibrändejä pitkäaikaisiksi pelisarjoiksi. Molemmat pelit julkaistaan seuraavan sukupolven pelikonsoleille ja PC:lle lähivuosina.

Remedyn taloudelliset näkymät ja ohjeistus säilyvät ennallaan. Yhtiö odottaa liikevaihtonsa ja liikevoittonsa kasvavan vuoden 2020 aikana. Liikevaihdon ja liikevoiton kasvusta valtaosan odotetaan tapahtuvan jälkimmäisen vuosipuoliskon aikana.

REMEDY LYHYESTI

Remedy Entertainment Oyj on yksi Suomen ensimmäisiä kansainvälisesti menestyneitä videopeliyhtiöitä, joka tunnetaan tarinallisista ja visuaalisesti näyttävistä toimintapeleistä kuten Control, Alan Wake ja Max Payne. Lisäksi Remedy kehittää omaa Northlight-pelimoottoria ja pelinkehitystyökaluja.

Perustamisvuodestaan 1995 Espoossa sijainnut yhtiö työllistää yli 260 pelialan ammattilaista 26:stä eri maasta. Remedy on noteerattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. Lisätietoja: www.remedygames.com

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories