PUBG mobiiliversion aseista

Tavallisesti moninpeliräiskinnässä pelihahmon henki on halpaa ja virtuaalisoltun hengissäpysymisaika lasketaan lähinnä kymmenissä sekunneissa. PUBGissa pelaaja tekee kaikkensa pysyäkseen hengissä ja pelaajan tulee pohtia jokaista liikettään tarkasti, jottei kuolema korjaa liian aikaisin. Siksi peli onkin saanut minusta yllättäen pelaajan. Kylläkin mobiiliversiossa, jossa Samsung S7:n grafiikka on varsin riittävä.

Myös pelin yksin, kaksin tai neljän porukassa pelaaminen on ollut mielenkiintoinen valinta ja itse olen pelannut tasaisesti kaikille tavoilla – eniten kuitenkin solona.

Pelin aseet (ei 100% listausta)

AKM (Kalashnikov)
7,62 panokset, 30 panoksen lipas, tuhovoima 42 ja ulottuvuus 60

M16A4
Edelliseen verrattuna parempi pitkillä matkoilla. 5,62 panokset, 30 panoksen lipas, tuhovoima 37 ja ulottuvuus 62.

Näiden kahden jälkeen tulevat sitten M4 ja Scar.

AWM eli todellinen kaukoase
Panokset .300, 5 panoksen lipas, tuhovoima 100 ja ulottuvuus 100. Tätä vain et oikeasti löydä mistään…. kuten et myös M24:aam joka kuitenkin on pelissä mukana.

SKS
Tarkka-ampujan ja rynnäkkökiväärin risteytys. Käyttää 7,62 panoksia 10 panoksen lippaalla, tuhovoima 50 ja ulottuvuus 64.

Mk14 ja Mini 14 sekä VSS ovat lähes yhtä hyviä kuin SKS. Paras itseasiassa on MK14 mutta et oikeastaan löydä sitä kuin lentopaketeista. VSS on hyvä sisätiloissa, koska siinä on äänenvaimennin eikä se ole yhtä hyvä kuin muut kauempaa.

Kar98k
Tarkka-ampujan kivääri – jos vastustajallasi on täysi varustus, tarvitset 2 vartalo-osumaa pudottamiseen.

Tommy Gun
Vanha ja hyvä valinta lähitaisteluun. Käyttää .45 ammuksia ja lippaaseen menee 100. Tuhovoima vain 35 ja ulottuvuuskin vain 46.

UPM9
Hyvä ase äänenvaimentimelle. 9 mm panokset, 30 lipas, tuhovoima 30 ja ulottuvuus vain 30.

Tommy Gun ja UPM ovat hyviä lähitaisteluaseita rakennuksissa. UZI jos muuta ei löydy :)…. Vector on myös ok.

S12K
Haulikkokivääri, 12 Gauge panokset, 5 lippaassa, nopein haulikkoase, tuhovoima 92 ja ulottuvuus kokonaiset 9! Tarvitsee jopa 4 osumaa vihollisen tuhoamiseen. Tämä toimii oikeasti vain talon sisällä.

 

Näiden lisäksi ovat pistoolit, jotka ovat tarpeen ainoastaan jos sinulla ei ole mitään muuta.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories