PlayStation Now saapuu Suomeen – Ilmoittautuminen avoimeen betaan on käynnissä

Sony Interactive Entertainment tuo PlayStation Now (PS Now) -tilauspalvelun uusiin Euroopan maihin kuluvan vuoden aikana. Palvelu on lanseerattu aiemmin menestyksekkäästi Keski-Euroopan markkina-alueilla, mukaan lukien Iso-Britannia, Saksa ja Ranska*. Nyt myös pohjoismaiset pelaajat pääsevät nauttimaan yli 600 PlayStation-pelin valikoimasta uuden julkistuksen ansiosta.

PS Now on pian pelaajien käytettävissä Espanjassa, Italiassa, Portugalissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Ruotsissa, joissa palvelun kautta voi pelata yli 600 peliä PS4:n, PS3:n ja PS2:n aikakausilta.

PS Now -tilauspalvelun avulla voi pelata PS4-, PS3- tai PS2-pelejä suoratoistona PS4:llä tai Windows-tietokoneella. Palvelun käyttäjät voivat myös ladata PS4- ja PS2-pelejä omalle PS4-konsolilleen, minkä ansiosta peleistä voi nauttia offline-tilassa täydellä natiiviresoluutiolla.

PS Now -palvelun julkaisupäivä vahvistetaan myöhemmin, mutta avoin betakokeilu alkaa jo helmikuun alussa. Betaan osallistuvat PS4-käyttäjät voivat kokeilla palvelua ja yli 600 peliä sekä antaa palautetta palvelun toiminnasta. Espanjassa, Italiassa, Portugalissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Ruotsissa asuvat pelaajat voivat ilmoittaa halukkuutensa osallistua kokeiluun betan rekisteröintisivulla.

PS Now -palvelusta löytyy jokaiselle jotakin: kilpa-ajo-, tappelu- ja ammuskelupelejä, indie- ja roolipelejä, koko perheen pelejä ja kaikkea siltä väliltä. Saatavilla on suuri valikoima suosikkeja, kriitikoiden ylistämiä pelejä, PlayStation-yksinoikeuspelejä ja koko perheen hittejä.

Palveluun lisätään sisältöä säännöllisesti, joten valikoimasta löytyy aina jotain uutta. Viimeisimpänä täydennyksenä PS Now -palveluun on lisätty Prey, For Honor, Mafia III ja DiRT 4 -pelit, ja uusia pelejä lisätään edelleen kuukausittain.

*PS Now on julkaistu aiemmin Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Belgiassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Itävallassa, Luxemburgissa ja Irlannissa.

Linkit: PS Now Beta -rekisteröintisivusto

Lisätietoja: PlayStation Blog

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories