Pelit harrastuksena

En itse enää edes kunnolla muista niitä ensimmäisiä Vic20 pelejä tai sitä edeltäviä käsikonsolipelejä, mutta se on melkoisen totta, että kehitystä on tapahtunut melkoisesti. Itse en enää niin paljon pelaile kuin tuolla kännykällä mutta vielä pari vuotta sitten pelasin melkein päivittäin Activisionin World of Warcraftia ja itseasiassa kävin poikani kanssa myös katsomassa elokuvankin, silloin kuin se ilmestyi.

Pelaaminen on aina ollut harrastuksena mukana kuvioissa aina FIFA futispeleistä ja Need for Speed-peleistä alkaen, eikä nykyaikainen eSports maailma ehtinyt tulla vielä oman ”peliuran” aikana, mutta ymmärrän, että nykyään ne parhaat ja työteliäimmät pelaajat voivat ansaita huomia summia päästessään sopivaan joukkueeseen pelaamaan. Sen olen käsittänyt, että eSports pitkälti on nimenomaan joukkuelaji.

Elokuviinkin pelaaminen pääsi jo 80-luvulla ja kaikki ainakin oman ikäluokkani kaverit muistavat Wargames leffan….. sittemmin noitakin on tullut lisää. Kun nyt aloitellaan tätä uutta sivustoa, on mielenkiintoista nähdä minkälaisista peleistä täällä tullaan kirjoittamaan  – ja minkälaisia pelaajia pääsemme esittelemään tuolla pelaajapuolella.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories