Pelimies on jälleen mukana Vaasa Game Daysissä

Marraskuun loppupuolella Vaasan yliopiston tiloissa neljättä kertaa järjestettävä Vaasa Game Days kokoaa vaasalaiset pelien ystävät yhden katon alle. Pelimies on myös tapahtumassa mukana nyt toista kertaa omalla ständillään.

Vaasa Game Days (VGD) 2018 järjestetään 28.–29.11.2018 Vaasan yliopiston Fabriikki-rakennuksen tiloissa. Tapahtuma on avoinna kumpanakin päivänä klo 12.00–20.00, ja sisäänpääsy tapahtumaan on ilmainen ja kaikille avoin. VGD tarjoaa monipuolisen katsauksen pelien maailmaan, ja tapahtumassa onkin mahdollista muun muassa pelata retro- ja arcadepelejä, kuunnella mielenkiintoisia seminaareja, tutustua vaasalaisiin indiepelikehittäjiin, sekä tietysti kierrellä eri näytteilleasettajien ständeillä. Muun ohjelman lisäksi tapahtumassa järjestetään jännittäviä peliturnauksia, joiden parhaat pelaajat palkitaan. Tapahtumasta löytyykin siis varmasti jokaiselle pelien ystävälle jotakin vauvasta vaariin.

Pelimies edustajineen on paikalla Vaasa Game Daysissä omalla ständillään kumpanakin päivänä. Pelimiehen ständi löytyy ravintola Erkin viereisestä luokkahuoneesta heti oven vierestä. Ständillä esittelemme ja myymme valikoimamme tuotteita videopeleistä lautapeleihin, oheistuotteisiin ja Magic the Gathering -kortteihin. Ständille voi tulla myös kysymään esimerkiksi vaihtohyvitystarjouksista tai ajankohtaisista peleistä, tai vaan juttelemaan mukavia Vaasan Pelimiehen edustajan kanssa. Tuotteiden ihastelun lisäksi ständillä on myös mahdollista pelata erilaisia retropelejä, jotka paljastetaan tapahtumassa.

Meille Pelimiehessä on tärkeää olla mukana paikallisissa tapahtumissa ja tukea paikallista peliyhteisöä. Tapahtumiin osallistumalla Pelimies saa myös lisää näkyvyyttä ja pystyy ottamaan kontaktia erilaisiin ihmisiin. Nähdään siis pelien parissa Vaasan yliopistolla 28.–29.11. Pelimiehen ständillä!

Vaasa Game Daysista ja tapahtuman aikataulusta voi lukea lisää osoitteessa: www.vaasagamedays.com

Pelimies on pelien erikoisliikkeiden ketju. Liikkeitä löytyy Oulusta, Rovaniemeltä ja Vaasasta. Pelimies perustettiin Ouluun vuonna 2003. Nettikauppamme avattiin elokuussa 2006. Tule tutustumaan laajaan peli- ja konsolivalikoimaamme. Uusien pelien ja konsolien lisäksi myymme ja vaihdamme käytettyjä pelejä, konsoleita sekä lauta-, ja korttipelejä.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories