Onko EA pelastanut itsensä?

Pelibisneksien jätteihin kuuluva EA on ollut viimevuosina hieman huonossa valossa, jonka syynä oli Star Wars Battlefront 2 julkaisun myötä tulleet lootboxit joita pystyi ostaa maksamalla lisää oikeaa rahaa. Tämä kuulostaa hieman oudolta $60 hintalapun omaavalta peliltä mutta pelaajat olivat ensiksi okei asian kanssa, kuvitellen niiden sisällön olevan vain kosmeettisia muutoksia.

Näistä lootboxeista kuitenkin sai myös esineitä jotka antoivat pelaajalle hyvin isojakin etuja pelissä, joten moni suuttui tästä, EA oli tehnyt jo valmiiksi 60 dollarin pelistä pay-2-win pelin. Tämä oli siis Battlefront 2:n kivinen alku jonka seurauksena EA:n osakkeet laskivat hurjasti.

Tänä päivänä asiat on kuitenkin muuttuneet, lootboxit tarjoavat vain kosmeettisia esineitä, monipeliin on tullut hurjasti lisää kontenttia ja yksinpelikin on saanut lyhyen dlc paketin, päätarina oli pelaajien mielestä liian lyhyt.

Onko EA:n maine parantumassa? Tuleeko näitä ikäviä yllätyksiä tuleviin EA:n titteleihin? Entä oletko jo käynyt kurkkaamassa mitä http://viihdecorner.fi tarjoaa

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories