Käyttäjänimen vaihto-ominaisuus vihdoinkin PlayStationille!

Mahdollisuus käyttäjänimen vaihtamiselle on vihdoinkin tulossa. Sony on vahvistanut, että ominaisuus on tulossa alkuvuodesta 2019. Suljettuun beta-testiin tämä on tulossa kuitenkin vielä tämän vuoden puolella. Beta-testiin pääsee valikoitu määrä PlayStationin edellisiin järjestelmätesteihin ilmoittautuneita pelaajia. Tämän testin aikana ensimmäinen nimen muutos on ilmainen, mutta seuraavat vaihdot maksavat 9,99€ ja PlayStation Plus -jäsenille 4,99€. Muutos tehdään asetuksista tai omilta profiilisivuiltaan.  Käyttäjät voivat myös valita, että haluavatko näyttää uuden käyttäjänimensä vanhan tunnuksen rinnalla tämän tunnistamisen helpottamiseksi.

Sony myös huomauttaa, että ominaisuus ei välttämättä toimi kaikissa peleissä. Vaihto-ominaisuutta tukevat virallisesti pääasiassa kaikki pelit, jotka on julkaistu 1.huhtikuuta jälkeen. Vanhempien pelien kanssa saattaa ilmetä ongelmia käyttäjänimen kanssa.

Vanhan nimimerkin voi aina palauttaa ilmaiseksi. Tällä tavalla voi ilmeisesti vältellä ongelmia vanhempien pelien kanssa jotka eivät tue kunnolla käyttäjänimen vaihtoa.

Tämä on ollut todella toivottu ominaisuus PlayStationeilla. Tämä nykyinen PlayStation Network on peruja aina PlayStation 3 -ajoilta saakka ja monet ovat olleet tympääntyneitä keksittyjen käyttäjänimiensä kanssa.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories