Karaoken ystävien suosikkipalvelu Singa sekä uusi Android Oreo-käyttöliittymä saapuvat Philips Android TV-malleihin

Älytelevisiot ovat jo kohta vuosikymmenen tuoneet myös meille Suomalaisille viihteen kotisohville verkon yli. Nyt uutena palveluina perinteisten suoratoistopalvelujen rinnalle on saatu Suomessa kehitetty Singa-karaokepalvelu.

”Aikaisemmin televisioiden palveluita on totuttu käyttämään lähinnä elokuvien tai videoiden katsomiseen ja musiikin kuunteluun. Nykyaikaiset Android TV-pohjaiset älytelevisiot mahdollistavat myös täysin uudenlaisten palveluiden tuomisen olohuoneisiin vaivattomasti. Singan uusi karaoke-sovellus on upea esimerkki luovuudesta, jolla saadaan jälleen Android TV:n käyttäjille lisää uudenlaista interaktiivista sisältöä”, sanoo Philips-televisioiden Suomen markkinointipäällikkö Juhani Hallamaa.

”Karaoke on suomalaisten rakas kansanharrastus, jonka takia olkkarit ovat täynnä jos jonkinlaisia laulamiseen tarkoitettuja virityksiä. Singan Android TV -sovellus tuo yli 60 000 laulettavaa biisiä jokaisen älytelkkarin omistajan kotiin helposti vain muutamalla kaukosäätimen napautuksella. Philipsin telkkareiden laadukas äänentoisto ja musiikkiin reagoiva Ambilight-taustavalaisujärjestelmä yhdessä Singan sovelluksen kanssa luovat laulukokemuksen vailla vertaa“,fiilistelee Singan toimitusjohtaja Atte Hujanen.

Uuden sovelluksen kunniaksi Singa tarjoaa kaikille Philips Android TV:n omistajille 2kk maksuttoman kokeilujakson. Kokeilu on rekisteröitävissä osoitteessa get.singa.com/philips

Philips Android TV-mallit saavat myös uuden Android Oreo-päivityksen lähiviikkojen aikana. Oreon suurimmat muutokset kohdistuvat käyttöliittymään, joka on jatkossa helppokäyttöisempi, nopeampi sekä enemmän käyttäjän mukautettavissa.

”Android Oreo mahdollistaa sovelluskehittäjille myös uuden ”kanavat”-toiminnon, jolla sisältöä voidaan syöttää suoraan Android TV:n etusivulle. Tämä toimii hyvin esimerkiksi urheilutapahtumien yhteydessä, jolloin kehittäjä voi tuoda käyttäjien Android TV-kotivalikkoon juuri suomalaisia kiinnostavaa sisältöä”, kertoo Hallamaa.

Android TV Oreo-päivitys tulee saataville Philips Android TV-malleille vm. 2016 alkaen ja tavoitteena on ajaa päivitys televisioihin verkon yli Marraskuun ja Tammikuun välillä mallista riippuen.

Ai mikä Singa? Singa on kotimainen karaokesovellus, joka uudistaa laulukulttuuria maailmanlaajuisesti tekemällä saman karaokelle, mitä Netflix duunasi leffoille ja Spotify musalle – päivittämällä kokonaisen toimialan. Käytännössä tämä tarkoittaa modernia striimauspalvelua, joka tekee laulamisesta helppoa ja hauskaa missä ja milloin tahansa. Singassa on hulppea yli 60 000 biisin jatkuvasti päivittyvä laulukirjasto, joka on saatavilla mobiililaitteilla, tietokoneen selaimessa ja älytelevisiossa. Laulettavaa löytyy ikivihreistä klassikoista uusiimpiin hitteihin ja jos oma suosikki ei löydy heti, niin sadat teemoitetut laululistat jeesaavat oman karaokebravuurin etsinnässä.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories