Honorista Finnish Esports Leaguen pääyhteistyökumppani!

Finnish Esports League eli FEL on aloittanut yhteistyön Honorin kanssa, joka julkaisi juuri pelaajille suunnatun Honor Play -pelipuhelimen.

Nyt pelaajien ei tarvitse tuskailla reissussakaan, sillä Honor Play -pelipuhelin täyttää 4D-pelikokemuksellaan, salamannopealla grafiikallaan ja pitkään kestävällä akullaan vaativammankin pelaajan toiveet. Honor Play on ensimmäinen Honorin pelipuhelinten sarjasta.

– On mahtavaa olla tukemassa pelaamista myös mobiilipuolella ja uskon vahvasti, että siellä tapahtuu paljon nopeassa ajassa. Jo nyt olemme saaneet huomata, että mobiilipelaamisen kasvu on ollut todella nopeaa. Honor Play on upea puhelin ja erinomainen tulokas e-urheilukentälle, FELin yhteysjohtaja Matti Kailanto hehkuttaa.

Uusi aluevaltaus

Honor on johtava älypuhelinten online-tuotemerkki Huawei-konsernissa. Huawei on valloittanut mobiilimarkkinat innovaatisella lähestymisellä laitteita kohtaan sekä viimeisimmällä tekniikalla, jota kovatkin mobiilikäyttäjät osaavat arvostaa. Uusi, puhtaasti pelaajille suunnattu puhelin on yhtiön uusin aluevaltaus, jota on odotettu.

– Mobiilipelaaminen on juuri nyt suositumpaa kuin koskaan. Honor Play on vastaus kasvavaan kysyntään ja ensimmäinen askel kohti globaalia pelimaailmaa. Tehokas ja kestävä pelipuhelin vie pelikokemuksen uudelle tasolle ja mahdollistaa pelaamisen esimerkiksi koulu- ja työmatkoilla tai vaikkapa tauoilla, toteaa Honorin Finlandin marketing manager Essi Kautonen.

– Honor Playssa on mullistavia toimintoja ja täysin uudenlainen alusta, joka kestää kovaakin käyttöä. Puhelimen suunnittelussa olemme kuulleet nuoria mobiilipelaajia ja heidän toiveitaan. On hienoa luoda tulevaisuuden mobiilipelimaailmaa yhdessä nuorten kanssa, Kautonen jatkaa.

– Halusimme olla Honor Playn kanssa mukana mobiilipelaamisen ensimmäisessä aallossa, sillä kyseessä ei ole mikään ohimenevä ilmiö. Siksi on hienoa saada mukaan kumppani, joka pystyy tukemaan omalla osaamisellaan tuotteitamme. Odotamme innolla niitä kaikkia uusia mahdollisuuksia, joita yhteistyö avaa.

Luvassa yllätyksiä

Honor tulee näkymään vahvasti FELin toiminnassa.

– FELin ja Honorin pääyhteistyökumppanuus tukee suomalaista kilpailullista mobiilipelaajaa, Kailanto sanoo.

– Yhteistyökumppanin kanssa teemme aina jotain hienoa ja merkittävää, kuten tapoihimme kuuluu. Luvassa on hienoja kilpailuja ja yllätyksiä. Jo nyt käynnissä oleva tekeminen Honorin kanssa näkyy jääkiekkoilja Patrik Laineen, muusikko Samu Haberin, PlayerUnknown’s Battlegrounds -pelaaja Anssi ”AndyPyro” Huovisen ja League of Legends -pelaaja Lauri ”Cyanide” Happosen kanssa. Kampanja on lähtenyt hienosti käyntiin ja pelaajat ovat löytäneet hienosti Honor Playn.

Tietoa Honorista:

Honor on Huawei Groupin johtava älypuhelinperhe. Se on tarkoitettu vaativille ja rohkeille diginatiiveille. Huawein tuotteita ja palveluja on saatavilla yli 170 maassa, ja niitä käyttää kolmasosa maailman väestöstä. Huawei oli vuonna 2017 maailman kolmanneksi suurin puhelinvalmistaja toimitettujen puhelinten kappalemäärissä mitattuna.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories