Helsinkiläisen pelistartupin partypeli joukkorahoituksessa IndieGoGossa!

NoReload Heroes banneri

Stupid Stupid Games, 9-henkinen helsinkiläinen startup, tavoittelee rahoitusta party shooter -pelinsä viimeistelyyn IndieGoGo-joukkorahoituksen avulla. NoReload Heroes on PC:lle ja konsoleille suunniteltu, kaoottisen hauska yhteistyöpeli 2-4 pelaajalle. Pelata voi niin samalla sohvalla kuin verkon ylikin.

Stupid Stupid Games on opiskelijoiden 5 vuotta sitten perustama pelifirma, joka nykyään toimii yhdeksän nuoren työntekijän voimin pienessä toimistossaan Katajanokalla. Yrityksen jokainen työntekijä, toimitusjohtajaa myöten, on aloittanut pelialan uransa Stupidilla harjoittelijana. Yrityksen pelinkehitysfilosofian ydin on ”happy together” – pelikokemus rakennetaan alusta lähtien tukemaan hauskaa ajanviettoa kavereiden ja perheen kanssa.

NoReload Heroes on värikäs ja hilpeän kaoottinen ammuskelupeli, jossa kaverukset yrittävät pelastaa maailmaa oman, vahingossa pahaksi lipsahtaneen jättiläisrobottinsa käsistä. Pelaajat tyhjentävät huoneen toisensa jälkeen käännytetyistä pikkuroboteista ja muista pahan kätyreistä etsiessään tietä kohti tämän sekasotkun alkulähdettä. Matkan varrelta löytyvät puolimaagiset aseet kehittyvät yhä villimmiksi – mutta niin tekevät vihollisetkin.

NoReload Heroes kuvakaappaus

Pelin aloituskynnys on matala; pelaamiseen käytetään vain muutamaa nappia, ja kokemattomamman tiimin jäsenen voi aina herättää uudestaan henkiin. Kokeneemmat pelaajat voivat nostaa omaa haastetasoaan vaikkapa keräämällä voimakristalleja – ja yrittämällä pitää ne tasosta toiseen. Nopeaa reagointia ja taktikointiakin tarvitaan etenkin korkeammilla tasoilla. Jotta kokemus olisi erilainen joka pelikerralla, tasot generoidaan, tiimille tarjotut aseet arvotaan yli 70 vaihtoehdosta, ja vihollistyyppejä voi tulla vastaan kaikkiaan 43 erilaista. NoReload Heroes julkaistaan huhtikuussa 2018.

Stupidin tiimin jäseniä pääset kätevästi jututtamaan perjantain 9.3.2018 Twitch-streamissa klo 16-18, osoitteessa https://www.twitch.tv/stupidstupidgames! Streamissa testaamme NoReload Heroesia ja puhumme pelidesignista ja pelitaiteesta, sekä tietysti vastaamme kaikkiin yleisön kysymyksiin. Ethän myöskään epäröi ottaa suoraan yhteyttä: [email protected] tai 040 756 3259.

NoReload Heroesin IndieGoGo-kampanja: https://igg.me/at/noreloadheroes

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories