EA SPORTS NHL® 19 NYT SAATAVILLA PLAYSTATION® 4:LLE JA XBOX ONELLE

Luistele ulkokaukaloissa, koe RPM-teknologian mahdollistama vallankumouksellinen pelattavuus sekä pelaa nykyisten ja menneiden kiekkolegendojen kanssa.

Katso NHL® 19:n julkaisutraileri

Electronic Arts on tänään julkaissut EA SPORTS™ NHL™ 19 -pelin, jonka World of CHEL -pelimuodossa pelaajat pääsevät raivaamaan tiensä ulkojäiltä ammattilaiskaukaloihin. Uraauurtavan RPM Tech -animaatioteknologian avulla uudistettu luistelujärjestelmä ja taklauspeli saavat NHL™ 19 -pelin näyttämään ja tuntumaan aiempaa paremmalta. Lisämausteena pelissä voi pelata joko samalla tai eri puolella yli 200 kaikkien aikojen suurimman kiekkolegendan kanssa.

NHL™ 19 on ensimmäinen peli, johon olemme rakentaneet myös ammattilaisuuden rajat ylittävän kokemuspolun. Nyt fanit voivat nauttia jääkiekon kaikista puolista – niin pipolätkästä ja isoista ulkoilmafestivaaleista kuin myös ammattilaisuuden mukanaan tuomista suurhalleista”, sanoo NHL™ 19:n Senior Producer Sean Ramjagsingh. “Olemme myös todella innoissamme niistä innovatiivisista lisäominaisuuksista, joita RPM Tech tuo pelattavuuteen. Saimme Open Beta -vaiheen aikana kullanarvoista palautetta, jonka avulla pystyimme pitämään huolen siitä, että NHL™ 19 on pelattavuudeltaan kaikkien aikojen paras EA SPORTS NHL -peli.”

NHL™ 19:ssä on vahva side suomalaisen jääkiekkoilun historiaan ja nykypäivään. Pelissä esiintyvää NHL-legendojen joukkoa johtaa itseoikeutetusti Wayne Gretzky, ja Suomi on edustettuna Teemu Selänteen, Jari Kurrin, Jere Lehtisen, Teppo Nummisen ja Jyrki Lumpeen voimin. Uuden sukupolven supertähti Patrik Laine on pelin kannessa suomalaisista kivijalkakaupoista, verkkokaupoista ja suomenkielisistä PlayStation 4 ja Xbox One -sovelluskaupoista ostetuissa ja ennakkotilatuissa versioissa. JVG:n hittibiisistä Tarkenee tulee historian ensimmäinen suomenkielinen kappale EA SPORTS™ NHL™ -pelisarjan globaalilla soundtrackilla.

Kuten viime vuonna, pelivalikot ovat valittavissa myös suomen kielellä, ja Liiga on pelattavissa kaikkien 15 joukkueen kautta. Myös NHL™ 19:n julkaisutraileri on täynnä suomalaista tähtiloistoa.

Suomessa on väkilukuun suhteutettuna maailman suurin ja aktiivisin EA SPORTS NHL -pelaajien yhteisö ja on hienoa, että suomalainen kiekkokulttuuri näkyy vahvasti tämän kauden pelissä”, sanoo EA SPORTSin Regional Marketing Manager Jason Nikkinen.

 

Top 10 suomalaispelaajien kokonaistasot NHL™ 19 -pelissä

Tuukka Rask90
Patrik Laine89
Aleksander Barkov88
Pekka Rinne88
Mikko Rantanen87
Rasmus Ristolainen86
Mikael Granlund85
Sebastian Aho85
Teuvo Teräväinen85
Mikko Koivu84

 

Lisätietoja NHL™ 19 -pelin ominaisuuksista

NHL™ 19:ssä pelaajat voivat kilpailla ulkojäillä World of CHEL -nimisen progression hubin alla. Siinä yhdistyvät EA SPORTS Hockey League, NHL™  THREES Drop In sekä kaksi uutta pelimoodia, NHL ONES ja Pro-Am. NHL ONES asettaa kolme pelaajaa toisiaan vastaan festivaalihenkisessä kukkulan kuningas -turnauksessa, jonka nopeatempoisessa 1v1v1-pelissä ei ole sääntöjä eikä pelikatkoja. Voittamalla voi avata uusia ulkojääpaikkoja, joilla voi puolustaa kuninkuuttaan päivittäisissä pistetaulukoinneissa. World of CHEL -moodissa ansaittuja palkintoja ja saavutuksia voi käyttää parannellakseen Create-A-Character -hahmoaan. Hahmon ulkonäköä ja pelityyliä voi kustomoida aina vaan pidemmälle, ja oman ilmaisun luomisessa auttaa yli 900 omalle pelihahmolle puettavaa varustetta ja vaatekappaletta.

NHL™ 19 -pelin ytimessä vaikuttaa uraauurtava Real Player Motion (RPM) -peliteknologia, joka määrittää uudelleen liikkeen ja animaatioiden esittämistapaa. Nykykiekon vauhdista ja luovuudesta vaikutteita ottava RPM Tech mahdollistaa räjähtävän luistelun, jonka avulla pelaaja voi viilettää kaukalon päädystä toiseen aiempaa paremman kontrollin, kiihtyvyyden ja reaktiivisuuden siivittämänä. Tuloksena on pelisarjan historian responsiivisin pelattavuus. RPM Tech yhdessä uuden törmäyksiä simuloivan fysiikkasysteemin kanssa tuo pelaajan ulottuville taklausvalikoiman, jota pelitilanteet määrittävät aiempaa enemmän. Sen myötä tarjolla on isompia, ilkeämpiä ja järisyttävämpiä taklauksia, joiden dynamiikkaan vaikuttavat vauhti, pelaajan koko ja osumakohta.

Fanit voivat samalla kunnioittaa menneiden aikojen tähtiä. Peliin lisättyjen legendojen joukossa on yli 200 lajin suurpelaajaa kaikilta aikakausilta, mukaan lukien Wayne Gretzky, Mario Lemieux, Patrick Roy, Peter Forsberg, Jean Beliveau ja paljon muita. Pelaajat voivat kilpailla Hero Teams -joukkueilla, jotka kootaan sekä nykyisistä että entisistä supertähdistä. Kyseessä on äärimmilleen viety fantasy-mittelö, jossa parhaista parhaat kaikilta aikakausilta kohtaavat toisensa. Hero Teams -joukkueilla voi pelata sekä yksin- että moninpelimoodeissa.

Lajikulttuuri on NHL™ 19 -pelissä vahvasti läsnä, sillä pelaaja voi ensimmäistä kertaa luoda täysin ainutlaatuisen ilmeen hahmolleen erilaisin varustein ja vaattein. Pelaaja voi hyödyntää ulkojäillä esimerkiksi huppareiden, pusakoiden, parkatakkien ja neuleiden laajaa valikoimaa, johon sisältyy Adidaksen kaltaisten brändien aitoja varusteita.

EA SPORTS NHL™ 19 on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti PlayStation®4:lle ja Xbox Onelle. Lisätietoja EA SPORTS NHL –pelistä saa osoitteesta www.easports.com/NHL. Xbox Onella pelaavat EA Access -jäsenet voivat pelata NHL™ 19:ää maksutta jopa 10 tunnin ajan, ja pelin täysversion ostaessaan he saavat 10 %:n alennuksen.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories