E-urheilun livetulokset auttavat onnistumaan vedonlyönnissä

E-urheilun suosio on kasvanut vuosi vuodelta yhä enemmän ja nykyään on useita verkkosivustoja, jotka tarjoavat myös e-urheilun livetuloksia. Näistä livetuloksista voi olla paljonkin hyötyä e-urheilun vedonlyönnissä, mikäli vain osaa hyödyntää niitä oikealla tavalla. Suurin osa vedonlyönnin harrastajista on tietoinen livetulosten roolista vedonlyönnissä, mutta ei kuitenkaan hyödynnä niitä riittävän aktiivisesti. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan e-urheilun livetulosten hyödyntämiseen ja hyötyihin.

E-urheilun livetulosten merkitys

Livetuloksilla voi olla merkittävä vaikutus siihen, miten hyvin e-urheilun vedonlyönnissä onnistuu. Vaikka pelien ominaisuuksien, strategioiden ja itse e-urheilijoiden tuntemuksesta on paljon hyötyä, livetulokset antavat yleiskuvan e-urheilun tämänhetkisestä tilanteesta. Kun on tietoinen siitä, miten e-urheilijat menestyvät juuri tällä hetkellä, pystyy arvioimaan veikkauksiaan huomattavasti paremmin. E-urheilijoita tulee jatkuvasti myös lisää, sillä lajin suosio on kasvamaan päin. Nämä uudet tuttavuudet voivat sekoittaa e-urheilun pakkaa perusteellisesti, joten vedonlyönnin harrastajien on myös oltava perillä uusista e-urheilijoista. Kuten muissakin urheilulajeissa, myös e-urheilussa nuoret tekijät valloittavat e-urheilun maailman vanhojen pelaajien tieltä.

On myös tärkeää, että livetulokset tarkistetaan mahdollisimman luotettavalta sivustolta, sillä verkossa on myös useita hämärämpiä verkkosivustoja, joiden sisältöön ei voi luottaa. Kun hyödynnettävät livetulokset ovat siis luotettavia, voi vedonlyöjä olla tietoisempi siitä, mitä e-urheilussa tapahtuu juuri tällä hetkellä.

Valitse sopiva peli ja tapahtuma

E-urheilussa pelataan niin monia eri pelejä ja vastakkain on useita ammattipelaajia, jotka kaikki hyödyntävät peleissä omanlaisia strategioitaan. Esimerkiksi Fortnite, Fifa ja Cs:go ovat hyvin suosittuja e-urheilupelejä ja kaikissa peleissä voi lyödä vetoa eri asioista. Yleisintä on tietenkin lyödä vetoa siitä, kumpi joukkue tai e-urheilija voittaa pelin, mutta on myös mahdollista lyödä vetoa muista asioista. E-urheilun livetulokset on jaoteltu eri pelien mukaisesti, joten kannattaa keskittyä yhteen peliin ainakin aluksi. Kannattaa valita peli, jota on itse pelannut tai tietää pelistä muuten vain paljon, sillä tällöin myös livetulosten analysoiminen ja tarkistaminen on huomattavasti helpompaa.

Livetulosten perusteella kannattaa valita e-urheilutapahtuma, jonka vedonlyöntikertoimet ovat kohtuulliset. Aloittelijoiden on tietenkin helpompaa aloittaa helpommista e-urheilutapahtumista, joissa on todennäköisempää, että veikkaa oikein. Yleensä tiukoissa e-urheilutapahtumissa on matalammat vedonlyöntikertoimet, kun taas helpommissa otteluissa ne ovat korkeammat. Sopiva e-urheiluottelu pitää siis valita oman tietämyksensä ja taitotasonsa mukaan. Pelkästään pelitietämyksestä ei riitä, vaan pitää myös olla tietoinen vedonlyönnin saloista.

Tulosten analysoiminen

Vaikka e-urheilu onkin erilainen muista urheilulajeista monestakin syystä, se on kuitenkin arvaamaton urheilulaji. Yllätyksiin on siis myös varauduttava. Välillä sattuu sitä, että e-urheilija on kehittynyt valtavasti lyhyessä ajassa ja saa siksi parempia tuloksia kuin aikaisemmin. Myös eri pelien ominaisuuksia muokataan jatkuvasti, mikä voi erikseen vaikuttaa myös livetuloksiin.

Useimmiten on kuitenkin melko helppo tunnistaa parhaimmat pelaajat sekä livetulosten että heidän pelistrategiansa perusteella. E-urheilussa on muutamia tähtiä, joiden voittaminen on lähes mahdotonta. Suurin osa e-urheilijoista on kuitenkin keskitasoisia, joten heidän tuloksiaan pitää analysoida joka vuosi erikseen, sillä heidän tuloksensa riippuu useista eri muuttujista.

E-urheilun livetulokset voivat muuttua myös e-urheilutapahtuman aikana, joten tuloksia on hyvä analysoida reaaliajassa. Jos aikoo lyödä vetoa toiseen kertaan samassa e-urheilutapahtumassa, on tarkistettava tulokset, sillä näin veikkaus osuu todennäköisimmin oikeaan. Myös vedonlyöntikertoimet riippuvat livetuloksista, joten nekin kannattaa tarkistaa, mikäli huomaa tulostaulukon muuttuneen.

Opi näkemään e-urheilu eri tavalla

Kun tutustuu e-urheilun livetuloksiin ja oppii analysoimaan niitä, opettelee samalla näkemään e-urheilun täysin eri näkökulmasta. Kun ehkä aikaisemmin on kiinnittänyt huomiota siihen, miten hyvin pelaajat ovat pelanneet, saattaa pohtia tarkemmin esimerkiksi sitä, mitä tapahtuu, kun parhaat e-urheilijat kohtaavat toisensa.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories