E-SPORTS-tapahtuma Isossa Omenassa: Kaikki pelaavat Fortnitea

E-sports-vuosi on alkanut vahvasti ja laji saavuttaa koko ajan laajempaa tunnettavuutta. Täten myös kysyntä avoimille turnauksille on kasvanut huimasti. Kesäkuun ensimmäisellä viikolla järjestettävän Omppufest-tapahtuman yhtenä osana toimii e-sport-turnaus, jonne ovat tervetulleista kaikki aloittelijoista ammattilaisiin. Tapahtuma on hauska ja osallistava, ja sen järjestäjillä on nuorten kanssa toimimiseen liittyvää monipuolista osaamista.  

Ultimate Ability Entertainment ja kauppakeskus Iso Omena järjestävät yhteistyössä tapahtuman, jonka tarkoitus on kohdata nuorisoa ja kertoa suurelle yleisölle e-sportsista lajina. Yhteistyömme Espoon kaupungin kanssa tuo paikalle paljon nuoria, jotka eivät aikaisemmin ole päässeet pelaamaan turnausympäristössä. Yrityksemme tärkeänä arvona on hyvinvoinnin ja sosiaalisuuden edistäminen. Tapahtumamme työntekijät ovat koulutukseltaan nuoriso-ohjaajia, jotka toimivat nuorten kanssa hyvässä yhteishengessä.

Isossa Omenassa kilpaillaan kolmen päivän ajan parhaasta tuloksesta Fortnite-pelissä. Turnaus alkaa 6.6.2019, klo 12:00 ja sen finaali on lauantaina 8.6.2019 klo 18:30. Kaikki paikalle tulijat ovat tervetulleita kokeilemaan onneaan karsinnoissa. Ikäraja pelissä on 12 vuotta, 9-12 vuotiaat voivat pelata täysi-ikäisen seurassa. Tapahtuman nuoriso-ohjaajat valvovat osallistujien ikärajoja.

Tapahtumamme välitetään YouTubeen ja Twitchiin Ultimate Ability Entertainmentin kanaville (Ulti Esports). Tapahtumassa on paikalla useita Suomen huipputubettajia ja suoratoiston ammattilaisia. Paikalla ovat esimerkiksi: Scouppi, Herrtossa ja Koda.

”Moni vanhempi miettii, mikä olisi mukavaa yhteistä tekemistä lapsen ja nuoren kanssa. Meidän tapahtumamme on mainio mahdollisuus harrastaa yhdessä lapsen kanssa, ja se tuo iloa jokapäiväiseen arkeen”, Ultimate Ability Entertainmentin toimitusjohtaja Antti Orasvuo kertoo.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories