devolo Magic on nyt saatavilla. Koe huomisen kotiverkko jo tänään

Home Networking – alan uusi mittapuu devolo Magic on nyt saatavilla. Aachenilaisen yrityksen uusi tuotesarja yhdistää WiFi-tekniikan ja markkinoiden innovatiivisimman powerline-tekniikan. Teknisesti devolo Magic perustuu uuden polven piirisarjaan, joka noudattaa G.hn-standardia. Tämä mahdollistaa ensimmäistä kertaa jopa 2 400 Mb/s:n siirtonopeuden.

Tulevaisuuden kotiverkko

devolon lanseeraama devolo Magic on parasta, mitä WiFi- ja powerline-tekniikoiden saralla on tarjolla. ”Sähköverkon käyttäminen tiedonsiirtoon tarjoaa merkittäviä etuja WiFi-verkon toteuttamisessa”, toteaa Heiko Harbers, devolo AG:n toimitusjohtaja. ”Tämä johtuu siitä, että talon rakenteet eivät ole enää esteenä WiFi-signaalin kulkemiselle. G.hn-standardiin pohjautuvan uuden powerline-tekniikan myötä siirrymme kokonaan uuteen teholuokkaan.”

Uudet Highend-sovittimet tarjoavat jopa 2 400 Mb/s nopeuden, mikä on aiempaan nähden jopa kaksinkertainen määrä. Tämä tekee niistä markkinoiden nopeimman tuotteen, mikä takaa asiakkaille parhaan mahdollisen multimediasovellusten käyttökokemuksen. devolo Magic on kestävä ratkaisu, sillä se on suunniteltu myös tulevia tarpeita silmällä pitäen. Tuotteet mahdollistavat useiden 4K- tai 8K-videoiden samanaikaisen siirron talon sisällä. Tekniikan avulla voi käyttää niin nopeita verkkopelejä kuin paljon kaistaa vaativia virtuaalitodellisuussovelluksia. Sillä voi käyttää sujuvasti myös pilvipalveluita, jotka vaativat vakaata yhteyttä.

Magic 2 WiFi

devolo Magic – yksinkertaisesti taianomainen

devolo käyttää ensimmäistä kertaa toisen sukupolven G.hn-piirisarjoja. Tämä tuo esiin sen, että yrityksellä on kilpailijoihinsa nähden teknologinen johtoasema. G.hn-standardin mukaiset powerline-piirisarjat tuovat merkittäviä parannuksia vakauteen, kantamaan ja suorituskykyyn. Uudet devolo Magic -sovittimet muuttavat pistorasian nopeaksi verkkoliitännäksi, ja ne mahdollistavat jopa 500 metrin pituisten johdotusten korvaamisen.

Suorituskykyinen Mesh-WiFi

devolo Magic -sarjan WiFi-sovittimet takaavat ylivoimaisen tehokkaan Mesh-WiFi-verkon. Niissä on uusia, eri käyttötarkoituksiin optimoituja ominaisuuksia. Roaming-toiminto yhdistää langattomat laitteet, kuten älypuhelimet tai tabletit, parhaiten toimivaan WiFi-tukiasemaan. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun käyttäjä liikkuu huoneiden välillä. Config Sync -toiminto mahdollistaa reitittimen WiFi-asetusten helpon lähetyksen kaikkiin tukiasemiin (yksittäinen SSID). Airtime Fairness -toiminto vuorostaan asettaa nopeaa tekniikkaa tukevat laitteet etusijalle. Tämän ansiosta vanhemmat laitteet eivät enää jarruta verkon toimintaa. Integroitu Bandsteering-toiminto huolehtii lisäksi siitä, että WiFi-laitteet hyödyntävät parhaiten toimivaa taajuusaluetta. devolo Magicin ansiosta kaikki Mesh-WiFi-toiminnot ovat automaattisesti kaikkien käyttäjien käytettävissä.

Yksinkertainen asennus ja parantunut käyttömukavuus uuden sovelluksen ansiosta

devolo Magic -sovittimien asennus on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Riittää, että kytkee yhden sovittimista vapaana olevaan pistorasiaan. Kun kytkee muut sovittimet kahden minuutin sisällä, ne muodostavat automaattisesti yhteyden toisiinsa. Tässä laiteparin muodostuksessa laitteet lähettävät toisilleen yksilöllisen turvakoodin. Tekniikan ansiosta devolo Magic on erityisen turvallinen ja helppo asentaa.

Aachenilainen valmistaja julkaisee uuden tuotesarjan tueksi sille räätälöidyn devolo Home Network -sovelluksen. Se tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän ja intuitiivisen avustintoiminnon, joka opastaa vaihe vaiheelta koko asennuksen ajan. Sovellusta kehitetään jatkuvasti, ja siihen tulee koko ajan uusia toimintoja. Tämän lisäksi on jatkossakin mahdollista käyttää selainkäyttöliittymää ja devolo Cockpit -ohjelmistoa.

Tuotteiden yhteenveto, hinnat ja saatavuus

devolo lanseeraa kaksi tuotekategoriaa: devolo Magic 1 ja devolo Magic 2. Molemmista on saatavana sekä LAN- että WiFi-versio.

Highend-mallissa devolo Magic 2 WiFi on kaksi Gigabit LAN -porttia, nopea WiFi ac ja mesh-toiminnot. devolo Magic 2 LAN -mallissa on yksi Gigabit-portti langallisten älytelevisioiden, suoratoistolaitteiden ja pelikonsolien verkotusta varten. Molemmat devolo Magic 2 -mallit toimivat sähköverkossa jopa 2 400 Mb/s siirtonopeudella.

Uuden tuotesarjan edullisempi versio devolo Magic 1 tarjoaa sähköverkon kautta jopa 1 200 Mb/s kaistaleveyden. devolo Magic 1 WiFi -mallissa on kahden LAN-portin lisäksi sisarmallinsa tavoin nopea WiFi ac ja mesh-toiminnot. Mallissa devolo Magic 1 LAN on nopea Gigabit-portti nopeita internet-yhteyksiä varten.

devolo Magic -sovittimien välillä on eroja, mutta niillä on yksi yhteinen ominaisuus. Sovittimessa on kiinteä pistorasia, johon voi kytkeä erilaisia laitteita. Tämän ansiosta sovitin ei varaa koko sähköliitäntää itselleen. Uudet devolo Magic -mallit ovat yhteensopivia kaikkien reitittimien kanssa, ja ne on suunniteltu toimimaan keskenään. Tämän lisäksi ne sopivat yhteen olemassa olevien HomePlugAV-tuotteiden kanssa.

WiFi-tuotteita on tarjolla yksittäin myytävinä sovittimina, aloituspaketteina (2 kpl pakkaus) ja monihuonepaketteina (3 kpl pakkaus). LAN-malleja on saatavana yksittäin myytävinä sovittimina ja aloituspaketteina. devolo Magic on saatavilla nyt verkkokaupoista ja kivijalkaliikkeistä. devolo myöntää kaikille tuotteille kolmen vuoden takuun.

Tuotteen nimiPaketin nimiHinta euroissa (ovh.)
devolo Magic 1 LANYksittäinen sovitin64,90
devolo Magic 1 LANAloituspaketti119,90
devolo Magic 1 WiFiYksittäinen sovitin99,90
devolo Magic 1 WiFiAloituspaketti149,90
devolo Magic 1 WiFi Monihuonepaketti239,90

 

Tuotteen nimiPaketin nimiHinta euroissa (ovh.)
devolo Magic 2 LANYksittäinen sovitin79,90
devolo Magic 2 LANAloituspaketti149,90
devolo Magic 2 WiFiYksittäinen sovitin129,90
devolo Magic 2 WiFiAloituspaketti199,90
devolo Magic 2 WiFiMonihuonepaketti299,90

Tietoa devolosta
devolo tekee kodista ja sen sähköverkosta älykkään. devolon powerline-sovittimien avulla yksityisasiakkaat saavat nopeat tietoyhteydet kotinsa kaikkiin huoneisiin. Eri puolilla maailmaa on käytössä noin 37 miljoonaa sovitinta. Lisäksi devolo Home Controlin avulla asiakkaat pääsevät tutustumaan älykodin eri mahdollisuuksiin – nopea asennus, rajattomat laajennusmahdollisuudet ja vaivattoman mukava hallinta älypuhelimella. OEM-kumppanina devolo sovittaa tuotteensa ja ratkaisunsa yksilöllisesti kansainvälisten televiestintäyritysten ja energianjakeluyhtiöiden tarpeisiin. Ammatillisella sektorilla energianjakeluinfrastruktuurin muutokset tarjoavat yritykselle lisäksi mielenkiintoisia mahdollisuuksia: devolo-ratkaisujen avulla uusia älyverkkoja voidaan valvoa ja ohjata reaaliajassa sekä toteuttaa täysin uusia palveluja. devolo perustettiin vuonna 2002, ja nykyään sen palveluksessa toimii noin 300 työntekijää. Powerline-alan markkinajohtajalla on jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita 19 maassa. www.devolo.com

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories