Control-peli lisätty PlayStation Now -palveluun

Remedyn kehittämä ja omistama Control-peli saapui maaliskuussa Sonyn PlayStation Now -palveluun kuudeksi kuukaudeksi. Kyseessä on PlayStation 4 -pelikonsoleille ja Windows PC -laitteille saatavilla oleva kuukausimaksullinen tilauspalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman pelattavaa suoratoistona palvelimelta käsin ja perinteiseen tapaan pelikonsolille asennettuna.

”Controlin korkea laatu ja erittäin positiivinen vastaanotto mahdollistavat pelin tuomisen sekä uusiin palveluihin että uusille pelialustoille, joiden kautta saavutamme uusia pelaajakuntia. Olemme iloisia voidessamme tuoda Controlin PS Now:n kaltaiseen arvostettuun palveluun”, sanoo Remedyn toimitusjohtaja Tero Virtala.

11 BAFTA-ehdokkuutta saanut, kriitikoiden kehuma Control julkaistiin PlayStation 4, Xbox One ja PC-alustoille elokuussa 2019. Control on valittu vuoden peliksi yli 25 merkittävän pelimedian toimesta, minkä lisäksi peli on vastaanottanut yli 40 muuta palkintoa ja kunniamainintaa. Controliin on luvassa vuoden 2020 aikana kaksi maksullista laajennusta.

Max Payne ja Alan Wake -menestyspeleistä kansainvälisesti tunnetun Remedyn luoma Control on kolmannen persoonan toimintaseikkailu, joka yhdistää studion aikaisemmista peleistä tuttua asetaistelua ja yliluonnollisia voimia entistä laajempaan ja syvällisempään pelimaailmaan, jossa arkitodellisuus kohtaa oudon ja selittämättömän. Remedyn omalla Northlight-teknologialla kehitetty Control haastaa pelaajat taisteluun yliluonnollisten kykyjen ja aseiden voimin, joita pelaajat pääsevät itse muokkaamaan.

Remedy Entertainment Oyj on yksi Suomen ensimmäisiä kansainvälisesti menestyneitä videopeliyhtiöitä, joka tunnetaan tarinallisista ja visuaalisesti näyttävistä toimintapeleistä kuten Control, Alan Wake ja Max Payne. Lisäksi Remedy kehittää omaa Northlight-pelimoottoria ja pelinkehitystyökaluja.

Perustamisvuodestaan 1995 Espoossa sijainnut yhtiö työllistää yli 260 pelialan ammattilaista 26:stä eri maasta. Remedy on noteerattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories