Blast Premierissä ei hirveästi suomalaisväriä

Vaikka ENCE otti tänään toisen voittonsa tällä viikolla voittaessaan ESL Pro liigan kohtaamisessaan NaVin vakuuttavasti 2-0 jatkaen siitä mihin jäi 2-1 voitollaan tanskalaisesta Heroicistä. ENCE:llä ainakin on nyt tällä hetkellä hyvät vibat peleissä ja yhteispeli toimii.

Tänään julkaistiin BLAST Premier lohkojaot

Suomalaiset tiimit ENCE ja HAVU eivät ole tarpeeksi korkealla rankingissä, jotta kumpaakaan joukkuetta nähtäisiin vielä nyt näissä karkeloissa, joten ainoa suomalainen tällä kertaa on team OG:n Aleksi Virolainen, jonka Eurooppa 1 lohkossa pelaavat myös Vitality, NaVi sekä Complexity. Kun katselee ryhmä 2:sta, on siellä G1, Astralis, NiP sekä FaZe, joten aika kohtuulliset lähtökohdat OG:n jatkopeleille.

Amerikan lohkosta löytyvät sitten Evil Geniuses, Team Liquid, 100 Thieves sekä brasilialainen MIBR.

Pelit pelataan Amerikan lohkossa 23-25 lokakuuta, EU1 lokakuun 29-31 js EU2 marraskuun 2-4. Finaali pelataan joulukuussa, ja mietteissä on jopa LAN turnaus, mikäli globaalitilanne antaa siihen mahdollisuuden. Lohkovaijhe pelataan bo3 peleinä.

Joka lohkon kaksi parasta etenee joulukuun finaaliin ja kaksi lohkojen huonompaa pääsevät syksyn Showdown turnaukseen marraskuun lopussa ja sieltä on sitten vielä mahdollisuus nousta finaaliin.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories