Allied eSportsin areena tekee tappiota

Allied Esport on tapahtumajärjestäjä, joka perustetttiin elokuussa. Se on nyt raportoinut tältä toimintansa ensimmäiseltä neljännekseltä 4,3 miljoonan dollarin tappiot samalla kun se kerättyä 6 miljoonan liikevaidon, jossa oli kasvua 10,2%. Tällä kolmannella vuosineljänneksellä Allied Esports järjesti 85 tapahtumaa HyperX Esports Areenalla Las Vegasissa.

Allied Esports syntyi kun Black Ridge Acquisition, Allied Esports International, WPT Enterprises ja muutama pienempi yhteistyöyritys yhdistyivät.

Yrityksen toimitusjohtaja Frank Ng oli kuitenkin tyytyväinen ryityksen toimintaa ja kehityssuuntaan julkisena Esports yrityksenä.

Yrityksen HyperX rekat ovat reissanneet ympäri USA:ta ollen mukana mm. Gamescomissa sekä Wacken Open Air tapahtumassa ja sponsoreina ovat mukana mm. HyperX, Lenovo, Intel, Warsteiner sekä Acer. Rekat olivat mukana jo kahdeksassa eri tapahtumassa.

Lisäksi yritys on avaamassa ensimmäistä pelipaikkaa Australian suurimaan kauppakeskukseen Melbournen Emporiumiin tulevan vuoden 2020 aikana.
Näiden lisäksi Allien Esports oli mukana myös tuottamassa TV Aztecan kanssa Meksikossa kahta eri Esports tapahtumaa, jotka suoratoistettiin TV Aztexan eri kanavissa ja digialustoilla.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories