72 tuntia 10 miljoonaa pelaajaa

EA Sports räjäytti pankin uudella Apex Legends pelillään, jonka se toi ilmaiseksi saataville ja samantien tuloksena melkoinen ennätys uudelle pelille. Eikä tässä ole edes kaikki – samantien uudelle pelille on jo tulossa turnaus, vaikkei peliä ole vielä ehditty kunnolla edes pelata.

Johtava tuotepäällikkö EA:lta Lee Horn sanaili muutaman sanan Apexista: haluamme, että pelaajat ovat mukana Apexissa vuosia, koska tulemme kehittämään ja kasvattamaan sitä edelleen. Toivomme, että 1000 pelitunnin jälkeen pelaajat pelikavereineen löytävät yhä uusia taktiikoita peliin.
Lee jatkaa myös, että he EA:lla ovat sitoutuneita pelin jatkokehitykseen vuosiksi ja itseasiassa heillä on roadmap aina vuoteen 2027 saakka! Roadmap pitää sisällään luonnollisesti kaikkea uutta ja gameplaynkin kehitystä!
Mikä kuitenkin parasta – EA lupaa, että et voi rahalla ostaa pelitaidon kehittymistä, vaan ainoa millä kehityt itse pelissä on pelaaminen. Rahalla voi ostaa pelissä kosmeettisia osia ja itseaisassa niitä saa kyllä pelissä ilman rahaakin.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories