Vuoden 2018 kaksi suosittua PC-peliä! Kumpaa sinä pelaat?

Tällä hetkellä pelejä tehdään vuosittain paljon, mutta mikä peleistä on se jota pelataan! Tässä kaksi suosituinta sekä pelattua PC-peliä!

 

1. PlayerUnknow’s BattleGrounds

    • Peli on varmasti jo monelle , erittäin monelle pelaajalle tuttu. PUBG (PlayerUnknow’s BattleGrounds) on tällä hetkellä yksi maailman suosituimpia selviytymispelejä, jota pelaa jo monta miljoonaa pelaajaa ympäri maailmaa. Peli ei ainoastaan toimi vain PC:lle, vaan se on myös saatavilla XBOX:ille sekö mobiililaitteille! Pelin tarkoituiksena on hypätä laskuvarjolla alas lentokoneesta ja laskeutua haluamalleen paikalla, jolloin sinun täytyy kerätä aseita, varusteita ja paljon muuta, jollla voit haastaa ja kukistaa vastustajat! HUOM! Alue pienenee tietyn ajan välein pienemmäksi alueeksi ja jos jäät alueen ulkopuolelle, niin se tekee vahinkoa sinulle! Peliä voi pelata joko yksin tai parin kanssa, mutta voit myös valita SQUAD-muodon, jolloin pelaatte 3-4 pelaajan joukkueena! Viimeinen elossa oleva pelaaja/joukkue voittaa pelin

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tXrNhHt0l1A]


2. Fortnite

    • Fortnite, se on myös tullut todella suosituksi selviytymispeliksi. Pelissä hypätään lentokoneen sijaan bussista, mutta pelin idea on sama. Laskeudut saarelle, keräät aseita ja varuisteita sekä kukistat vastustajat! Pelissä voit myös rakentaa puusta esteitä yms. Viimeinen elossa oleva pelaaja/joukkue voittaa pelin. Tätä peliä voidaan myös pelata solo, duo tai squad muodossa!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2gUtfBmw86Y]


 

Kumpi pelistä on kiehtovampi? Kerro siitä meille kommentoimalla tähän artikkeliin alapuolelle! Niin saamme hieman parempaa näkökulmaa suoraan pelaajan silmistä katsottuna!

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.