Tunnetut tubettajat juontamaan Telia Esports Seriesin tv-lähetyksiä

Huhtikuun lopussa alkavan Telia Esports Series -e-urheilusarjan suorien tv-lähetysten juontajina intoilevat suositut tubettajat Eeddspeaks ja Jaakko Parkkali.

”Kun maan kovimmat esports-ottelut tuodaan suoraan perjantain prime timeen, tottakai myös juontajien on oltava häikäiseviä. Eeddspeaks ja Parkkali tuovat lähetyksiin juuri oikeanlaista energiaa, ja Eetu myös kokemusta, jonka avulla hän pystyy ottamaan kantaa pelin strategiaan ja otteluiden kulkuun. Näin suuri yleisökin pääsee helposti mukaan e-urheilun kiehtovaan maailmaan”, kertoo Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

Telia Esports Seriesin studio-hostina pöhisee tubetähti Jaakko Parkkali, joka pitää suorien lähetysten sykettä yllä energisellä olemuksellaan.

”On tosi hienoa päästä juontamaan Telia Esports Seriesin lähetyksiä! Tämä on pitkään aikaan kovin juttu, mitä mulle on tapahtunut. Nyt on sellainen fiilis, että ollaan tekemässä jotain sellaista Suomen telkkariin, mitä jengi ei ehkä osaa ihan odottaakaan. Sporttijätkänä povaan, että lähitulevaisuudessa e-urheilu ottaa entistä isompaa tonttia itselleen Suomessa ja tämä ohjelma tulee olemaan yksi iso steppi siinä kasvussa”, Parkkali sanoo.

Parkkalin juontajaparina toimii Suomen tunnetuin miesvloggaaja, Eeddspeaks-nimimerkkiä käyttävä Eetu Pesonen. Pesosella on myös oma kanava pelkästään pelisisällölle, ja hän onkin tuttu hahmo suomalaisessa e-urheiluskenessä. Telia Esports Seriesissä Pesonen vastaa taustainserteistä, joissa tutustutaan paremmin pelaajiin ja tiimeihin ja valotetaan lisää myös sitä, minkälainen peli CS:GO oikein on ja miten sitä kannattaa seurata.

”On ihan älyttömän siistiä olla mukana projektissa, joka tuo itselleni rakasta lajia koko kansan tietoisuuteen, ja vielä primetime aikaan telkkariin. Nyt jos koskaan on se hetki, kun kilpapelaamisesta on tulossa koko kansan laji, jota jännätä lasten ja vaarien kanssa. Odotan myös innolla, että miten suomalaiset nälkäiset nuoret joukkueet pärjäävät tässä liigassa, yllätyksiä tullaan varmasti näkemään!”, Pesonen kommentoi.

Telia Esports Seriesin tv-lähetysten selostajina toimivat e-urheilupiireissä hyvinkin tunnetut Teemu Hiilinen, Juha Kurppa ja Tomi Rinne.

CS:GO-pelejä voi seurata Subilta perjantaisin iltayhdeksältä. Lähetykset ovat suoria ja ne löytyvät samaan aikaan myös mtv-palvelusta. Perjantailähetyksen lisäksi mtv-palvelusta voi seurata Telia Esports Seriesiä tiistaisin klo 20, jolloin luvassa on aina kolme ottelua. Ensimmäinen suora pelilähetys tulee Subilta perjantaina 26.4. klo 21.

Telia Esports Seriesin tuottaa Assembly, jonka enemmistöosuuden Telia hankki viime kesänä. Koko Telia Esports Seriesin palkintopotti on tänä keväänä yhteensä 50 000 euroa. CS:GO:n palkintopotti on 40 000 euroa ja Arena of Valor-mobiilipelin 10 000 euroa.

”Luomme Suomeen jatkuvan e-urheilusarjan, jossa pelaajat voivat säännöllisesti pelata ja kehittyä. Nyt myös katsojat pääsevät helposti mukaan e-urheilumaailmaan seuraamalla maan kärkiotteluita. Visiossamme Suomi on esportsin kärkimaa ja pelaaminen pohjolan suurin intohimo”, Niklas Segercrantz kertoo.

Lue lisää:

Telia Esports Series -e-urheilusarjassa pelaavat joukkueet selvillä – E-urheilusta kiinnostuneita Suomessa jo lähes puoli miljoonaa

Telia Esports Seriesin tv-lähetyksissä pelataan vimmatusti CS:GO:ta, mutta kurkistetaan myös pelaajien arkeen

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories