Samsungin uudet pelinäytöt Odyssey G9 ja G7 saapuvat Suomeen

Uniikit ja suorituskykyiset 1000R-kaarevuuden QLED-näytöt mahdollistavat immersiivisen pelikokemuksen.

Espoo – 2. kesäkuuta 2020 – Samsung Electronics ilmoittaa tänään, että rajoja rikkovat Odyssey G9- ja G7-pelinäytöt saapuvat myyntiin Suomessa. G9 ja G7 ovat ensimmäiset korkean suorituskyvyn näyttölaitteet 1000R-kaarevuudella. Lisäksi käyttäjät pääsevät nauttimaan kristallinkirkkaasta QLED-kuvanlaadusta, 1 millisekunnin vasteajasta ja 240 Hz virkistystaajuudesta, joten pelikokemus on sulava ja miellyttävä.

Verkkopelaamisen ja e-urheilun kehitys on tehnyt videopelaamisesta entistä kilpailullisempaa. Tämä tarkoittaa, että pelaajat tarvitsevat salamannopean näytön tukemaan pelikokemustaan. Odyssey G9 ja G7 luottavat viimeisimpään teknologiaan ja mahdollistavat pelaajille pelikokemuksen, jota he odottavat ja vaativat.

– Samsung pyrkii aina koettelemaan mahdollisen ja mahdottoman rajoja sekä kehittämään seuraavan sukupolven pelikokemukset mahdollistavia innovaatioita. Kaarevat G9- ja G7-pelinäyttömme yhdistävät täysin uniikilla tavalla käyttömukavuuden, kirkkaan kuvanlaadun ja lyhyet vasteajat, joten pelaajat saavat näytöistä irti kaipaamaansa kehittynyttä suorituskykyä, toteaa Ossi Luoma, Samsung Suomen IT-tuotteiden myyntipäällikkö.

Odyssey G9: Seuraavan tason pelikokemus

Pelaajat tulevat tuntemaan eron vanhaan G9-näytön (49 tuumaa) kanssa. Kyseessä on maailman ensimmäinen Dual Quad High-Definition -pelinäyttö (DQHD; tarkkuus 5120×1440), jossa on salamannopea 240 Hz virkistystaajuus, 1 millisekunnin vasteaika, 32:9-kuvasuhde, syvä ja immersiivinen 1000R-kaarevuus sekä jopa 1000 cd/m2 huippukirkkaus. G9 mahdollistaa myös QLED-kuvanlaadun ja HDR1000-paneelin ansiosta eloisammat yksityiskohdat ja värit kuin yksikään aiempi Samsung-näyttö.

Samsung on muotoillut G9-näytön uniikilla tavalla, yhdistäen omistautuneita pelaajia miellyttäviä elementtejä. G9:ssä on kiiltopintainen valkoinen ulkokuori, ja näytön takaosassa on futuristinen tunnelmavalojärjestelmä, joka tukee 52 väriä ja viittä valoefektiasetusta. Uutuusnäyttö siis todella erottuu massasta.

Odyssey G7: Antaa pelaajalle etulyöntiaseman

27- ja 32-tuumaiset Odyssey G7 -näytöt tarjoavat saman 1000R-kaarevuusasteen, 1 millisekunnin vasteajan ja 240 Hz virkistystaajuuden sekä suorituskyvyn kuin Odyssey G9. Pelaajat hyötyvät myös WQHD-tarkkuudesta (2560×1440), 16:9-kuvasuhteesta ja HDR600-paneelista, joka kykenee peräti 600 cd/m2 huippukirkkauteen. Valovoimainen QLED-näyttö tarjoaa poikkeuksellisen värien toiston valaistuksesta riippumatta.

Samsung Odyssey G7:ssä on käytetty samanlaisia futuristisia muotoiluelementtejä kuin G9:ssä, mikä lisää sen elämyksellisyyttä. Mattamusta ulkokuori yhdistyy väriä vaihtavaan tunnelmavalojärjestelmään. Värin voi asettaa staattiseksi, himmentää tai asettaa vaihtumaan pelaajan toiveiden mukaisesti.

Samsungin kaarevissa G9- ja G7-näytöissä on myös NVIDIA G-SYNC ja Adaptive Sync -tekniikoiden tuki (DP1.4:n liitännän kautta), mikä tarjoilee pelaajille ainutlaatuisen sulavan pelikokemuksen synkronoidun virkistystaajuuden avulla.

Samsung Odyssey G9 ja G7 ovat nyt myynnissä Pohjoismaissa. Suositushinnat ovat 1499 € (G9), 699 € (G7, 32”) ja 599 € (G7, 27”).

Lähde: MyNewsDesk

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories