Päivitystä War Wings pelistä

No niin, nyt saatiin sitten seuraava päivitys War Wings peliin ja päivitys on aiheuttanut vanhempien pelaajien joukossa aikamoista älämölöä. Minä, kuten moni muukin alkoi pelata tätä peliä, koska siinä pääsi ”lentämään” toisen maailman sodan aikaisille potkurikoneilla toisia pelaajia vastaan kohtuu todentuntuisesti – kännykkäpeliksi siis. Ja ensimmäiset pari vuotta on itsekin tullut pelattua peliä aina silloin tällöin niin, että päivittäin on voinut pelata sen kolme peliä erilaisella menestyksellä ja nyt on taisteluja kertynyt jo lähes 4000 (3969).

Uusin päivitys toi peliin ”free for all” kampanjan, jossa siis kahdeksan pelaajaa pelaavat kaikki kaikkia vastaan aivan uudella kartalla. Se jo sinällään olisi ollut varmaan ihan riittävä uudistus, mutta mitä pelikehittäjät toivat mukanaan, olivat erilaiset buustit kartassa – siellä on nyt saatavilla erilaisia buusteja aina itseohjautuviin ohjuksiin…. aika erikoinen peli kun vanhalla Spitfirella ampuu ohjuksia tai IT-ammuksia (!). Tämä uudistus parin muun uudistuksen myötä on saanut vanhat pelaajat takajaloilleen.

Kun ME262 lisättiin peliin, se oli vielä ok, koska kyseinen kone oli mukana taisteluissa sodan viime hetkillä. Mutta nyt peliin on tullut kokonainen valikoima suihkareita ja muutamia kuvitteellisia koneita eli peli alkaa lähentyä arcade-tyyppistä peliä, ja saattaa menettää osan vanhoista pelaajistaan. Mutta kyllähän sitä pelikehittäjiä pitää ymmärtää, uudet pelaajat tuovat rahaa ja ostavat maksullisia lisäosia, joita vanhat pelaajat eivät enää välttämättä osta.

Itselläkin on PREMIUM tili vielä reilut 2 kk ja se on tullut pelaamalla, ei maksamalla.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.warwings2

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories