LG keskittyy IFA-messuilla pelaamiseen ja esittelee uudet UltraGear™-näytöt

LG Electronics osoittaa osaamisensa peliteknologiassa esittelemällä uudet UltraGear-näytöt IFA-messuilla Berliinissä tällä viikolla. Näyttöjen suorituskyky, erinomainen kuvanlaatu sekä nopea virkistystaajuus yhdistettynä tyylikkäästi muotoiltuun UltraWide™-näyttöön 21:9 kuvasuhteella vievät pelikokemuksen uudelle tasolle ja auttavat pelaajaa huippusuoritukseen.

UltraGear 34GK950G -lippulaivamallissa on sarjan tehokkaimmat ominaisuudet ja ennennäkemättömän hyvä kuvanlaatu Nano IPS -tekniikan ansiosta, joka kattaa 98 prosenttia DCI-P3-väriavaruudesta ja yli 135 prosenttia sRGB-väriavaruudesta. Näytössä on lisäksi sisäänrakennettuna graafisen prosessoinnin NVIDIA G-Sync™ sekä Adaptive Sync, joiden ansiosta kuva on sulavaa eikä repeile tai pätki. Nopean 120 Hz:n virkistystaajuuden (ylikellotettu) ansiosta näyttö toistaa objektit tarkasti, mikä takaa häiriöttömän kuvan ja sujuvan pelielämyksen.

2018 Red Dot Design -palkinnon saaneen 34 tuuman näytön huippuluokan QHD (2 560 x 1 440) resoluutio ja 21:9-laajakuvasuhde tuovat pelaamiseen elokuvallisen ulottuvuuden ja antavat pelaajille uuden näkökulman lempipeleihinsä. UltraGear 34GK950G:n laajakuvanäytössä voi erottaa myös kuvan laidassa olevia yksityiskohtia, jotka saattaisivat muuten jäädä huomiotta. Useiden näyttöjen yhdistäminen on myös helpompaa erittäin ohuen reunan ansiosta. Pelaajat voivat lisäksi valita mieleisensä näytön kuudesta eri Sphere Lighting -tunnelmavalaistuksesta.

”LG:n näytöt ovat asettaneet alalle standardeja jo pitkään, ja LG UltraGear ei ole tässä suhteessa poikkeus”, sanoo Chang Ik-hwan, LG:n IT Business Division -yksikön johtaja. ”UltraGear-näyttöjen esittely Euroopan suurimmassa alan tapahtumassa kertoo innostamme ja uskostamme tähän uuteen brändiin.”

LG UltraGear -tuotteisiin ja muihin kodin viihde-elektroniikan innovaatioihin voi tutustua IFA 2018 -messuilla LG:n osastolla hallissa 18.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories