Lenovo mahdollistaa luovuuden muuntamisen rahaksi Room for Creativity -viikonloppuna Helsingissä

Lenovo yhdessä yhteistyökumppaninsa The Yard -hostellin kanssa rohkaisee muuttamaan luovuuden rahaksi. Tämä aivan uudenlainen maksamisen periaate muuttuu todeksi kesäkuun alussa Helsingissä, kun Lenovo ja The Yard järjestävät Room for Creativity -erikoisviikonlopun. Vierailijat voivat maksaa yhden yön majoituksen luomalla mitä tahansa tyylilajia edustavan digitaalisen taideteoksen.

Lenovo elvyttää yhteistyössä The Yardin hostellin kanssa vanhan maksutavan ainutlaatuisella konseptilla. Jo vuosisatoja sitten luovuus oli käyttökelpoinen ja tavallinen maksuväline kaikkien lajityyppien taiteilijoille – digitaalisella aikakaudellamme tämä maksutapa on kuitenkin kadonnut. Nyt Lenovon teknologia mahdollistaa dramaattisen muutoksen. Luovuus kelpaa jälleen maksuvälineeksi, kun konseptihostelli The Yard järjestää Room for Creativity -viikonlopun 8.–10. kesäkuuta.

Kampanjassa ihmiset voivat maksaa yhden yön majoituksen hostellissa jollakin luovuutta todistavalla taideteoksella. Maksuvälineeksi voi käydä piirros, sarjakuva, video, valokuva, runo, laulu, gif-animaatio tai mikä tahansa muu teos, kunhan se on digitaalisessa muodossa. Teokset voi luoda Lenovon IdeaPad- ja Yoga-tietokoneilla, joita on tarjolla The Yardin aulassa osaamistaan osoittaville vierailijoille. Lenovo Finland julkaisee myöhemmin majoituksen ansainneet taideteokset.

”Meille on ilo esitellä Suomessa tämä uusi konsepti, joka jälleen kerran näyttää, mitä käytännössä tarkoittaa filosofiamme Different is Better eli erilainen on parempi. Tämä ainutlaatuinen konsepti osoittaa, kuinka Yoga- ja IdeaPad-laitteet voivat muuttaa jokapäiväistä elämäämme ja kuinka niitä voi käyttää tavallisesta poikkeavalla tavalla. Haluamme kannustaa muitakin palveluntarjoajia pohtimaan, miten teknologiaa voidaan käyttää uusilla tavoilla”, sanoo Lenovon Suomen-maajohtaja Timo Toukola.

The Yard on varannut 50 vuodepaikkaa luoville vierailijoille.

”Olemme todella iloisia yhteistyöstä Lenovon kanssa. Koska liikkuvan työn suosio kasvaa edelleen, se vaatii asianmukaisia ​​työkaluja ja oikean ympäristön – Room for Creativity -konsepti toteuttaa nämä tarpeet hienolla tavalla! Kun Lenovo lähestyi meitä, totesimme heti, että konsepti sopii meille täydellisesti, koska asiakaskuntamme koostuu luovista ihmisistä. Nyt me odotamme innolla, millaisia ​​taideteoksia ihmiset tarjoavat meille”, sanoo The Yard -hotellin omistaja Matilda Sankamo.

Kaikki The Yardin erityisviikonlopun vierailijat voivat osallistua workshop-tilaisuuteen, joka opastaa saamaan luovuudesta enemmän irti teknologian avulla. Lauantaina iltapäivällä järjestettävän tilaisuuden ohjelmassa on Lenovon Thin & Light -laiteryhmän tuotteiden esittely, pientä purtavaa ja juomia sekä DJ.

Kampanjasivu: http://lenovo-roomforcreativity.com/
The Yard: http://theyard.fi/
Lenovo Yoga: https://www3.lenovo.com/fi/fi/laptops/yoga/c/yoga?menu-id=Yoga
Lenovo IdeaPad: https://www3.lenovo.com/fi/fi/laptops/ideapad/c/IdeaPad?menu-id=IdeaPad

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories