Jyväskylän pelillistäjät näyttävät kyntensä Gamify2018-tapahtumassa 23.3.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Pelillistäjä-koulutuksen osana järjestetään Gamify2018-tapahtuma perjantaina 23.3.2018 klo 11–15.30 Jyväskylän Veturitalleilla, Veturitallinkatu 6. Maksuttomaan tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki pelillisyydestä kiinnostuneet.

Gamify2018-tapahtuma tuo vahvasti esiin pelillisyyttä ja pelillisiä ratkaisuja. Veturitalleilla on tilaisuus kuunnella mielenkiintoisia ammattilaisten puheenvuoroja pelillistämisen eri näkökulmista. Puhujina ovat Jarkko Järvelin, Jonna Koivisto, Linda Kokkonen ja Herkko Pirskanen. Tapahtuman juontajana ja ”Hyvät ja huonot peliuutiset” -paneelikeskustelun ohjaajana toimii stand up-koomikko Mikko Vaismaa. Lisäksi tapahtuman messualueella on mahdollisuus tutustua pelillistämisen sovelluksiin ja palveluntarjoajiin.

Montako peliä ennätät testata ja näytätkö salapoliisikyntesi messumysteerissä?

Messualueella voi tutustua virtuaali- ja lisätyn todellisuuden maailmaan ja pelata erilaisia pelejä, joista monet on suunniteltu auttamaan myös opetuksessa. Kirsikkana kakun päällä on messukävijöille tehty mysteeri, joka odottaa paikalle Jyväskylän herculepoiroteja.

Tervetuloa tutustumaan pelillistämisen moniin mahdollisuuksiin Gamify2018-tapahtumassa!

Keski-Suomen ELY-keskus ja –TE-toimisto sekä JAMK ovat järjestäneet Suomessa ensimmäisen Pelillistäjä-työvoimakoulutuksen.  JAMKin Pelillistäjä-koulutukseen on valittu 15 henkilöä ja ryhmä koostuu koulutetuista ammattilaisista, joilta löytyy pedagogista taustaa, luovaa ajattelua sekä IT-alan taitoja.  Koulutuksessa tutustutaan pelien ja pelillisten ratkaisujen käyttöön opetuksessa ja yrityksen liiketoiminnassa. Koulutuksen jälkeen työnhakijalla on kyky löytää, arvioida ja valita hyötypelejä osaamisen kehittämiseksi sekä nähdä pelillisten elementtien mahdollisuuksia opetuksessa tai yrityksessä.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories