Jimm’siä ja ammattipelaamista

Tällä viikolla Turussa järjestetään toista kertaa Grail Quest –pelifestarit, jossa koetaan lanittamisen taikaa, e-urheilun jännitystä sekä kiinnostavia puheita alan ammattilaisilta, syyslomaviikolla 18-20.10 Kupittaan Palloiluhallissa! Paikan päällä pääset tutustumaan e-urheiluun seuraamalla ja kokeilemalla eri lajeja itse tai kavereiden kanssa. Samalla teet edukkaat teknologiaostokset Jimm’sin messukaupasta.

Kattava ohjelma tarjoaa kaikille kiinnostuneille tekemistä

Grail Quest avaa ovensa kävijöille torstaina heti aamupäivällä, kun CS: GO Pro -turnauksen lohkovaiheet potkaistaan käyntiin areenan päälavalla. Pro -turnauksen ottelut pelataan viikonlopun aikana päälavalla sekä turnausalueella. Tapahtuman vierailijoille sekä osallistujille tarjotaan unohtumaton e-urheilun kokemus, kun suomalaiset huippunimet Havu sekä SuperJymy kilpailevat uusia tulokkaita vastaan 15 000€ suuruisesta palkintopotista. Paikan päällä pääsee itse osallistumaan eri lajien BYOC-turnauksiin, joissa on jaossa rahapalkintoja tuhansien eurojen edestä! Tapahtuma-alueella on mahdollista vuokrata PC-päiväksi tai pelata ilmaiseksi Pelitila-alueella.

Ohjelma tarjoaa myös e-urheilun alasta kiinnostuneille kaksi erittäin mielenkiintoista puhujaa, kun kansainvälinen tähti Jesse ”JerAx” Vainikka kertoo kokemuksistaan e-urheilun huippuammattilaisena.  Vahvassa nosteessa olevan HAVU:n toimitusjohtaja Lasse Salminen pitää puheen siitä, miten Counter Strike -ammattilaiseksi voi kovalla työllä päästä.

Mahtavia messutarjouksia paikalliselta toimijalta

Turkulainen Jimm’s PC on paikan päällä tukemassa tapahtumaa. Jimm’s pop-up myymälässä on pelaajille tarjolla tietokonekomponentteja sekä pelaamisen oheislaitteita mm. Corsairilta, Logitechilta, Asukselta, Deltacolta sekä SteelSeriesiltä, joten kannattaa poiketa myymälään tarkastamaan valikoimaa ja hyödyntämässä tarjoukset!

“Toista kertaa koulujen syyslomalla järjestettävä Grail Quest osoittaa, että myös Turussa on kysyntää suuremmille pelitapahtumille. Uskon, että uusi Kupittaan monitoimiareena on jo sijaintinsa puolesta hyvä paikka tulevalle suurtapahtumalle. Olen iloinen, että Jimm’s on jälleen kerran mukana mahdollistamassa tämän tapahtuman onnistumista.” – Antti Järvinen, toimitusjohtaja.

Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta www.grailquest.fi

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories