HAVU Gaming voitti jälleen mestaruuden!

FEL:in järjestämä Counter Strike – Global Offensiven eli tarkemmin sanottuna CSGO:n LanTrek tapahtumassa pelattiin torstaina finaalit, jotka pidettiin Tampreella.

Finaalissa pelasivat vastakkain hallitseva mestari Havu Gaming sekä SuperJymy. Panoksena oli voittajalle 7000€ ja toiselle sijoittuvalle joukkueelle 3000€.

Finaalin kuitenkin voitti toista kertaa peräkkäin HAVU Gaming. B03-sarjan finaali alkoi ensimmäisellä kartalla, joka oli de_overpass (Havu Gaming karttavalinta) ja tämän kartan loppupeleissä vei tiukasti HAVU Gaming voitto lukemin 16–14.

Toisena karttana pelattiin de_inferno, jota pelattiin vain muutama roundi, kunnes palvelinta jouduttiin korjailemaan reilu tunnin verran. Kunnes kaikki saatiin kuntoon ja ottelu päästiin pelaaman loppuu. Kartan lopulta voitti SuperJymy lukemiin 16–14.

Ratkaisevana karttana pelattiin de_train. SuperJymyn vaikeuksien johdosto HAVU Gaming voitti ratkaisevan kartan lukemiin 16–8  ja voitti mestaruuden jälleen kerran!