eSports vedonlyönti

eSports vedonlyönti on noussut luonnollisena jatkumona yhdeksi suosituimmista betsauskohteista samalla, kun itse eSports on kasvattanut suosiotaan. eSports, eli elektroninen urheilu on ollut suosittua vasta vuosien ajan, vaikkakin ensimmäiset viralliset kilpailut ja ottelut järjestettiin jo vuosituhannen alussa.

Tänä päivänä peliteollisuus nojaa vankasti eSportsiin ja tämän on povattu lähitulevaisuudessa syrjäyttävän jopa jalkapallon katsojaluvuissa. Räjähdysmäisesti suosiotaan kasvattanut laji on tuottanut rinnalleen ilmiön, vedonlyönnin eSportsiin. Itse vedonlyöntiähän ihmiset ovat harrastaneet netissä jo vuosikausien ajan, mutta eSportsin myötä tälle vedonlyöntisektorille on työllistetty maailmanlaajuisesti jo 250 miljoonaa ihmistä ja määrän odotetaan kasvavan runsaasti tulevien vuosien aikana.

Itse eSportsin suosiosta taasen kertoo paljon se, että tänä päivänä nuoret voivat opiskella kyseistä alaa yhdessä opinahjossa Suomessa. Tämä laji on muuntanut lukuisten suomalaisten käsityksiä nettipelaamisesta positiivisempaan suuntaan, eikä sinänsä ihmekään – eSportsin kansainvälisissä kilpailuissa palkintopoteissa pyörii jopa kymmeniä miljoonia euroja.

eSports vedonlyönti kasvussa

Jos aiemmin pelikonsoleiden äärellä aikaansa viettäviä nuoria kutsuttiin lähinnä pelinörteiksi, on tämä aikakausi jo takana päin. Tästä lajista on tullut sekä varteenotettava toimiala, että myös uskottava urheilulaji viimeisen 10 vuoden sisällä ja tämä sama ideologia on levinnyt Suomeenkin.

Enää pelinörtteys ei häiritse, sillä pelissä voi olla parhaimmillaan valoisa tulevaisuus suurten yleisöiden edessä. Kyseinen laji täyttää suurimpiakin stadioneita ja tapahtumia seurataan maailmanlaajuisesti television välityksellä. Ei ole siis mikään ihme, että myös eSports vedonlyönti on ollut viimeisten vuosien ajan hurjassa nosteessa. Pelkästään League of Legendsin pelaajamäärä on ylittänyt 100 miljoonan pelaajan rajan, niin miten sitten katsojamäärä?

Suositun urheilulajin kasvun on arvioitu jopa nelinkertaistuvan tulevan vuoden sisällä, mikä kertoo jo hurjasti sen tämän hetken suosiosta. Vaikka itse ei lähtisikään pelailemaan turnauksiin tai nousisi kyseisen lajin ammattilaiseksi, pärjää pienellä tietotaidolla hyvin ja jo tällä voi lyödä rahoiksi. Nimittäin vedonlyöntiä asiakkaille tarjoavat sivustot tarjoaa luonnollisesti nykyisin myös mahdollisuuden betsata eSportsia. Esimerkiksi Dota 2-turnaukset ovat siivittäneet sivustoja tarjoamaan myös erilaisia kampanjoita vedonlyöntiin.

eSports vedonlyönti netissä

Jos laji kiehtoo ja omaa jonkunlaista tietoa, voi suunnata jännittämään suuria turnauksia omat betsit sisällä. Tokikaan sen suurempaa tietotaitoakaan ei välttämättä vaadita, sillä laji takuuvarmasti opettaa katsojaansa ja joskus pelkällä tuurillakin voi voittaa. Mutta itse lajia pääsee tosiaankin betsaamaan lukuisilla sivustoilla, joissa tarjolla on vedonlyöntiä. Tokikin tämä edellyttää myös pelitilin luomista, eli aivan yhtä helposti homma ei suju kuin R-kioskilla. Ei tämä tosin tokikaan kauaa aikaa vie.

Pelitilin luonnin sijaan voit toki etsiä kasinot ilman rekisteröitymistä, joilta löytyy myös vedonlyönti. Tällöin teet vain talletuksen pelitilillesi nettipankkitunnuksillasi ja samalla on myös pelitili luotu. eSports vedonlyönti ei tämän helpommaksi voisi mennäkään. Sitten vain etsit juuri sen itseä kiinnostavan kohteet ja laitat rahat kiinni vaikka omalle suosikkijoukkueellesi, ihan kuten tavallisessakin urheiluvedonlyönnissä.

Parasta on se, että koska eSports itsessään ja eSports vedonlyönti on niin suuressa nosteessa ollut jo vuosien ajan, niin useimmilta kohteita tarjoavalta sivustolta voit seurata tapahtumia livestreamin välityksellä. Tämä mahdollistaa urheilulajia intohimoisesti seuraaville sen, että samalla kun voit lyödä vetoa oman suosikkijoukkueesi puolesta, voit myös seurata oman suosikkijoukkueesi taivalta kohti menestystä livenä.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories