Elisa Viihteen yhteistyö Tubeconin kanssa jatkuu: tapahtuman tunnelmaan suoran lähetyksen välityksellä

Elisa Viihde ja Tubecon jatkavat jo kolme vuotta kestänyttä yhteistyötään. Tubeconin suora lähetys näkyy Elisa Viihteessä sekä Elisan kaapeli-tv-verkossa maksutta tapahtuman aikana 17.18.8., ja lähetyksen taltioinnit ovat katsottavissa Elisa Viihteen Aitiossa tapahtuman jälkeen.

Elisa Viihteen lähetyksen juontavat tänä vuonna Pesojoonas ja Renaz Ebrahimi. Suoraa lähetystä voi seurata maksutta myös ilman Elisa Viihteen tilausta tietokoneella sekä Elisa Viihde -sovelluksella. Tarkemmat ohjeet Tubecon-lähetyksen seuraamiseen löytyvät Elisan verkkosivuilta.

– Pitkäkestoinen yhteistyömme Elisa Viihteen kanssa on kantanut erinomaista hedelmää vuosien saatossa. Tähtäämme aina kumppanuuksiin, jotka ovat merkityksellisiä kaikille osapuolille. Ilolla rakennamme hyvää suomalaista viihdettä yhdessä Elisa Viihteen kanssa, kommentoi Suomen Tubetapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Koski.

Tubecon on Pohjoismaiden suurin Youtube-yhteisön livetapahtuma, joka kokoaa yhteen tubettajat eli Youtube-videoiden tekijät ja heidän seuraajansa. Viime vuonna Tubeconiin osallistui noin 17 500 kävijää. Tubecon järjestetään 17.‒18.8. Helsingin Messukeskuksessa.

– Elisa Viihde haluaa mahdollistaa tubettamisesta innostuneiden pääsyn mukaan Tubeconin tunnelmaan ajasta tai paikasta riippumatta: tapahtumaa pääsee seuraamaan suoran lähetyksen sekä tallenteiden välityksellä palvelussamme, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Elisa Viihde järjestää yhteistyössä Acerin ja OnePlusin kanssa Tubeconin pelialueella ohjelmaa kaikille pelaamisesta kiinnostuneille. Lauantaina 18.8. järjestettävä Fortnite-turnaus lähetetään Elisa Viihde Sport 1 ja Twitch-kanavilta yhteistyössä Acerin ja OnePlusin kanssa.

Tubecon-tapahtuman uutuus on TubeCity-konsepti eli erilaisista kaupunginosista koostuva tapahtumaympäristö, jonka eri puolilla järjestetään monipuolista ohjelmaa. Tapahtuman teema on tänä vuonna ”minun tarinani” ja Youtube-tähdet tulevat kertomaan tubettajan elämästä tarinoiden lavalle.

Elisa Viihteen lisäksi myös Viafreen netti-tv näyttää maksutta perjantai-illan Sekasin-konsertin ja lauantaina tapahtuman päättävän uudistuneen Tubecon Video Awards -gaalan.

– Olemme iloisia yhteistyöstä Elisa Viihteen ja Tubeconin kanssa ja voidessamme näyttää Viafree-palvelussamme tapahtuman huippuhetket, toteaa Jussi Lipponen, Head of Viafree.
Lue lisää:

Tubeconista

Elisa Viihde Aitiosta

Elisa Viihde Sportin Twitchistä

Viafreestä

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories