Ansaitse alennuspisteitä Coolshopissa

Coolshop pisteet

oska haluamme hemmotella hyviä asiakkaitamme, ansaitset pisteitä jokaisesta tilauksestasi. Voit käyttää pisteitä ostaessasi tuotteita Coolshop:sta alentamaan ostoshintaasi seuraavasta ostoksestasi.

[su_button url=”http://salestring.go2cloud.org/aff_c?offer_id=45&aff_id=2240″]Kauppaan[/su_button]

Se toimii näin:

1) Kuinka ansaitsen pisteitä: Tehdessäsi hankintoja Coolshop:ssa, saat automaattisesti pisteitä tilillesi 21 päivän kuluttua tilauksesi toimituksesta. Kirjaudu tilillesi nähdäksesi pistetilanteesi. Pisteet ovat yksinomaisesti henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää toiseen tiliin taikka käyttää toisen tilin kautta.

2) Käyttö: Käyttääksesi pisteitä, klikkaa ”Käytä pisteitä” kassasivulla ennen maksun suorittamista samalla, kun hyväksyt kauppaehdot. Käyttäessäsi pisteitä maksaessasi tilauksesi, lopullinen ostoshintasi muuttuu alemmaksi käyttämiesi pisteidesi mukaan.

3) Lopullinen hinta: Minimimaksu tilauksesta on aina vähintään 1,0 €.

Esim.) Mikäli haluamasi tuote maksaa 4 euroa ja sinulla on pisteitä 5 euron edestä, niin voit käyttää pisteitä tilaukseen vain 3 euron edestä. Tuotteen lopulliseksi hinnaksi tulee 1 euro ja tilillesi jää pisteitä 2:n euron edestä.

Esim.) Haluamasi tuote maksaa 10 euroa ja sinulla on pisteitä 3 euron edestä. Käyttämällä pisteitä tilaukseesi hinta alenee koko pisteiden arvon mukaan. Tuotteen lopulliseksi hinnaksi tulee 7 euroa ja tilillesi ei jää pisteitä käytettäväksi.

NB: Pisteiden muuntokerroin on 100 pistettä = 1,0 eur.

TÄRKEÄÄ – KÄYTTÖEHDOT:

Jos päätät palauttaa tuotteen, tai peruuttaa tilauksen, missä olet käyttänyt pisteitäsi, ne menetetään peruutuksen yhteydessä. Sen vuoksi suosittelemme, että käytät pisteitäsi ainoastaan tuotteisiin, mitkä ovat jo varastossamme. Huomioi, että pidätämme itsellemme oikeuden muuttaa pistejärjestelmän arvoa ja voimassaolopäivän päättymistä sekä niiden lunastusaikarajoitteita.

Pisteiden viimeinen voimassaolopäivä on 6 kuukautta toimituspäivästä alkaen.

[su_button url=”http://salestring.go2cloud.org/aff_c?offer_id=45&aff_id=2240″]Kauppaan[/su_button]

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories